www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Oktober, medryttare, fattig

Ojj längesedan jag tittade in här och skrev ett inlägg, har hunnit massor sedan det, har skadat min fot, varit rädd för hoppning, kört med roxi några 300km till, lyssnat på musik, ridit mellu många många timmar mera, och varit i stallet ännu många mera timmar. Har varit en del i skolan, har gjort några dåliga livsval och har ätit alldeles för mycket gott och lite nyttigt.
 
Hästsidan, jag är i stallet 4-5 dagar i veckan, och tur är det, skulle inte må bra av att träffa hästarna nå mindre, skulle göra mera dåliga livsval då tror jag. Men ja jag hyr mellu ännu, bästa stunderna på veckan då man får dra till stallet och mysa med ponnyn. Hon e bra, senaste månaden har det blivit ganska många terrängturer, åtminstone 1 per vecka, och senaste 2 turerna har hon skuttat omkring i galoppen. Förra veckans tisdag blev det en tur i mörkret, och mellus taktik då löd "bocka två gånge ri rad så jennie flyger frammåt, sen springer vi iväg i racerponnygalopp" kan säga jag fick adernalinkick då, men hade roligt samtidigt. Senaste turen valde jag att lägga tyglarna i en ring neråt på olympiabettet, mellu bara skuttade då, springa frammåt gick inte lika bra, men roligt hade vi och efter 1 och en halv timme ute var vi trötta och svettiga och glada.
 
Sedan finns det storyn om foten, skäms lite för det är så löjligt men den gör liksom ännu ont foten. Men ja, det var en fredag på sommarlovet, typ sista fredagen på sommarlovet eller nå. Jag tittar på då Sabina rider Kassi, ser så fint ut. Jag ska rida mellu efter så lägger henne uppbunden i stallöppningen så jag kan se passet på plan medans jag borstar, och hade typ borstat svansen eller nått och mellu kliver på mot fot jyst då jag ska ta ett steg till sidan, tappar då balansen och vrider den andra foten så snett det bara går medans jag trillar ner på backen. Mellu flyttade nog ganska snabbt på sig då hon märkte att jag trillade. Men jag ligger där på backen med en sjuk fot och den andra där skon har ett hål på mitten av mellus hock i skon. Så blev en trip till akuten och ettpar kryckor, sådära lagom till hopptävligen dagen efter. För skulle ju ta revansch efter malaxhopptävligen då det sket sig xD Men det får vänta tills nästa sommar nu, för, har liksom inte hoppat något sedan torsdagen före jag skadade foten. I augusti...
 
 

Men påtal om något roligare så förra veckan red jag även en halvtimme för Sabina, min ridlärares ridlärare. Kan säga att det var den jobbigaste men mest givande halvtimme jag ridit lektion på länge. Satt på mellu och vi jobbade med gramantygel, första gången jag satt på mellu med en gramantygel. Och det kändes så bra, och av bilderna jag fick se efter såg det ganska så bra ut också. Så det gör jag gärna igen, vet inte hur taggad mellu är :P
 
 
Skolan då, är lite omotiverad ibland, men de e skola så inte så konstigt, tror nästan att det mesta man går i skola om gör en lite omotiverad då man sitter omkring 6h om dagen och jobbar med något. Tex ibland skulle det locka att dra iväg till sverige på nån hästutbildning, typ detdär jag gick och drömmde om i högstadiet, åtminstone den delen då jag ville till sverige och studera något. Hade ju så många vänner där. Lite sorgligt då jag tänker på hur lite kontakt jag har med vännerna där, typ ingen alls. Men de jag skulle komma till är att jag skulle nog inte justnu klara av en skola där jag studerar häst häst häst. Skulle typ gå och bli less på hästar. Dom räcker bra att ha som sport/livsstil :P Men justnu känns det som att jag har 0 koll på vad jag vill göra när jag blir klar på datanomutbildningen. Endela ta ett mellanår av något slag, jobba eller nått. Eller studera vidare på någon högskola. Oklart. 
 
 
Jag börjar nästan få långt hår btw. De nice :D Och om 10 månader och 1 dag är jag 18år. Sitter i en bil med nytaget körkort och ett longdrink pack i baksätet till måltiden på kvällen då jag och vännerna firar ;) Taggar. Men nu ska jag nog leka duktig och städa. Höstlovet till ära och sådära.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!