www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Klar, glad, och bra.

Hejj, snart sommarlov, ska bli chill. För då har man en vespa och ett mopokort, hejjj kaveri. Blir att åka ut o köra och slösa bensin då hehe.
 
Annars så, har jag gameat en hel del senaste, rainbow six siege, LoL, CS, H1Z1 king of the kill. Typ de. Gamea är skojj. Tips på hobby. 
 
Stallet då, har varit på alla senaste ridlektionerna. Ridit alla hästar i stallet senaste lektionerna. Igår var det ärets första hoppträning, tog mellu, lade på vårat fina lila schabrak och gråa benskydd, matchade med lila tröja och ljusgråa byxor. Och gjorde ett helt okej träningspass. För 3 veckor sedan satt jag på mellu på en hopplektion. Då provade vi på lite hinder och fokuserade mot slutet lite på att hålla galoppen, för har inte galopperat sådär supermycke under vinterhalvåret. Gårdagens träning blev först en uppvärming där benen var helt slut efter typ. Åtminstone nära. Vi tog en bomlinje i trav, mellu försökte smyga frammåt i galopp någon gång, men fick många helt fina travlinjer, nöjd. Sedan samma linje med 20cm bommar, 3-4 galoppsteg emellan. Ta galopp och räkna stegen högt. Gick bra för mig och mellu, efter några vändor höjjdes sista hindret på linjen, även det gick bra. Duktiga racerponnyn xD Efter det i båda varven var det dags att hoppa bana, vi hade ett kryss på 50cm. Sedan ett lågt hinder bara för att ha något och öva svänga. Sedan samma linjen igen. Målet var galopp hela banan och fina vägar. Men speciellt krysset och linjen i galopp. Jag och racerponnyn kommer ut på spåret och lyfter en fin galopp. Kommer lite ostadigt på krysset men får ett helt fint hopp över. Håller galoppen några steg. Men sedan blir det lite obalans och skit sväng så travar genom svängner och över minihindret. Detta var då vänster varv. Så byter till höger varv och lyfter sedan galopp mot linjen. Som faktiskt blir helt fina hopp och bra steg. Jag är svinnöjd för gämför man med gången jag hoppade henne förut så gick detta så mycke bättre. Sedan tar vi banan några gånger till. Men tyvärr tappar jag konditionen där efter och mellu går in i det mode att hon skulle behöva mera stöd. Så visst vi får till lite galopp före krysset och på linjen. Men allmänt gick de ändå sämmre. Men är stolt för något hinder låg på 70cm i slutet. Och jag och mellu kom oss över det. 60cm går sådär allmänt min gräns, men känner mig så säker och "hemma" uppe på mellus rygg så där går allt känns det ibland som.
 
Annars så taggar jag sommarjobba 2 veckor i sommar, ska bli nice, få lite cash att lägga på nåågon sorts häst, kanske, beroende på. vännerna jag gamear med "meen de är ju inte värt, du ska väl åtminstone äte hästen då" well, sure att dom inte tycker det är värt. jag menar inte heller jag skulle åka till norge för att flyta omkring i nå vatten, eller spendera en kväll med att springa efter en boll på en gräsplan som en hund när man kan göra nå roligare, eller sitta hemma osocial och göra läxor och bara gamea, nej skulle hellre vara i stallet varje kväll än att bara game varje kväll. Missförstå inte, gameing är roligt. Men inte i för stor skala, mår för skit av de. Gaming är hobby endast. Ridning är sport, livvstil, och värt pengar. Kräver pengar egentligen, men de värt de, jag menar hästar, speciellt vissa hästar ♥
 
Annat då, när jag mår skit trycker jag undan saker, tillexempel anledningen att jag var sårad kring januari. Hade jag tryckt undan långt borta. Så idag när jag satt och läste en mening, som jag inte ens vet varför det triggade minnet, men insåg nyss varför jag gjort som jag gjort, och att jag vart sårad av samma anledning jag blev sårad senast idag. Så det fick mig att må bättre, att inse att jag inte borde gå och göra samma sak igen för de funka ganska klart inte. Men det är en fundering för en annan kväll. Nu ska jag reda upp mitt liv (rum) och hoppa i säng. Praktik imorgon, ända fram till våravslutningen. Sen sommarlov. Saknar klassen ibland, att få tala med klasskaveri, dom är på något sätt bra, bättre än nån klass jag haft förrut. Så hoppas att åtm nåra av dom vill umgås nå i sommar. Kommer känna mig sad annars. Nog för att jag har Nora, Sanna & Vicki, sku int klara mig utan dom nånstans ♥ Men de i klassen är vänner de med ♥
 
Bara för att jag är för lat för att fixa bilder kommer här mussiktips. Och min musiksmak är udda och allt som finns typ, ifall nån inte märkt de än, så blandat incoming =)
 
 
 
 
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!