www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Onsdag och trött

Det är onsdag och jag känner mig lite trög, är klockan faktiskt redan 10? borde man söka sig mot sängen snart.
 
I måndags var ridlektionen också ganska jobbig. Och en liten annorlunda lektion, och ska väl kanske skriva ett inlägg om den, åtminstone borde jag tänka igenom den och göra bättre nästa lektion, eller iaf vad jag borde träna på. Det är lite min styrka och svaghet. Jag vet vad jag gör fel bara jag tänker till och funderar. Dock även fast jag vet vad jag gör fel gör jag felen ändå. Jag glömmer bort, faller tbx i vanan att göra fel. Det är en av anledningarna till att jag fortfarande spelar skit på olika spel, jag vet vad jag gör fel, men de svårt att göra rätt. Och sen gör timmar väldigt mycket, både i sadeln och i spel. Skillnaden mellan att lära sig på ridlektionerna och lära sig när man spelar är att folk med 1000h i spelet som vant sig att göra rätt bara fleamar och tar det som självklart att göra rätt. Ridning rider man nog ändå ofta för en duktig lärare som kan detdär med hur man ska lära ut att göra rätt. När man spelar med sina duktigare vänner så sitter dom bara och klagar och tycker saker som dom övat 200h ska vara självklart, och själv har man spelat lite mera än 100h... =)
 
Annars vad har skett idag, det är onsdag. Haft skola, inte varit lika duktig och inte gjort lika mycket som jag borde ha gjort, men som vanligt de typ, även haft gympa, fotsal så det var mera chill än cirkelträning som var planen från början. Efter skolan blev det choklad och energidricka. Perfekt combo som behövs ibland haha. Sedan skulle pappa hämtat mig kring 4 halv 5. Men han satt i möte så det blev en tur till jakobstad bibliotek där man fick sitta och göra skoluppgifter i lugn och ro tills kl 6. Så nu har jag bara 3 uppgifter jag ligger lite efter med, men det ska väl bli gjort före LIA, vilket påtal om LIA så borde jag börja söka LIA plats snart. Och har väl sådär 3 olika ställen jag funderar på. Och ja man var väl till Korvgörans och åt middag. Kvalitets tid på KG när man ändå e sen hem, varför inte bli mera sen. Så kom väl hem halv 8, så blev inge stall idag. Och spelade väl 3 LoL games, och insåg sedan vad klockan var. Och då man kommer hem 4 timmar senare än normalt e de ju lite udda med tiden. Klockan blir 22 så snabbt då xD
 
Insåg sådär snabbt när jag kom gående från gympa att skolan faktiskt har nåra okej speglar på vissa ställen haha.
 
Men nu ska man väl packa väskan tills imorgon, stänga av datorn och söka sig mot sängen. Visst ibland är sömmn överskattat, men ibland e man trött hehe.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!