www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Ett sportlov då man faktiskt har sportat

Sportlovet är slut nu och det blir skola imorrn igen, taggaa, eller så kaanske inte, men ska väl bli lite kul ändå. Detta sportlov har jag varit i stallet alla dagar förutom torsdag, och ridit "bara" 4 dagar haha, kan väl iaf säga att jag sportat ganska bra under detta sportlov haha.
 
I fredags hade vi sportlovsdag i stallet, för oss äldra kunnigare. Vi dök alla upp vid stallet kl 12, tog in Grippen och åkta pulka bakom honom, och några red ju såklart då också. Men grips tålamod när man skulle byta person i pulkan, usch nej de var jobbigt då han måste stå still. Så dansa gjorde han som alltid. Sen efter de tog vi in Sessi, Fuffi, Kassi och Mellu, sadlade på dem och gick ut på ridplan, där vi hade lagt upp några hinder. Och sen körde vi lite i stil med måndagens ridlektion, men bara de att vi hoppade hinder en efter en istället för att göra övningar. Och det var kul för tror ingen av oss hade hoppat på länge. Och speciellt Gripps var de länge sen jag hade fått hoppa så han var rolig att hoppa med, Mellu var lika bäst som alltid. Fuffi var lika trög men vi fick nog nå skutt vi med, Kassi var som hon brukar va, vilket betyder pigg som venne vad, men tar du för mycke i tygeln tvärbromsar hon och lägger i backningsväxeln haha, sen efter de gick vi in med hästarna, och sen fick vi grillad korv.
 
 
På lördag blev det terrängtur, då jag och Sanna hade varit och mockat massa i tisdags. Så jag fick hoppa upp på Mellu på en lugn skritt tur då de var sannas första tur på grippen, och vissa hästar hade inte gått i terräng på ett tag och var lite "hoppiga". Men det var kul, härligt, Mellu var lika gullig och nice som alltid, ochdet var en bra lördag.
 
 
Idag, söndag så var det nybörjarnas tur att ha lite sportlovsdag, så jag och Nora fick agera ryttare då dom åkte pulka bakom honom. Och sedan fick Fuffi och Sessi agera gymkhana hästar medans dom fick rida en liten bana med övningar. Och även dom skrattade och hade kul så det var bra.
 
Något annat värt att nämna har man väl inte gjort. Skulle åkt till Seinäjoki i torsdags, men de blev inget, så tänkte vi åka till Vasa på fredag, men de blev int heller något. Så nästa veckas fredag blir det Vasa, fixa LIA plats och shoppa och sånt niiice. Nu blir det väl att gå och sova snart så man kan vakna nån gång imorrn.
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!