www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Sportlov ännu en gång

Detta blir, 3:dje inlägget jag skrivit under 2017 haha? Jag har varit så sjukt duktig på att blogga *host*.
 
Men det har ännu en gång blivit sportlov. Man slipper stiga upp kl 06:00, och man kan vara vaken lite längre än tills kl 23. Och man får bara chilla, vilket e nice.
 
Vad som hänt, senaste tiden. Är väl att jag både lyckats vara borta massa från stallet i höstas. Var knappt där 1 gång i veckan. Men vid januari tog jag tag i mig själv och insåg att jag vill vara mera i stallet. För det ger såå mycket mera att vara med hästarna, än att sitta framför datorn och gamea. Vilket jag ändå inte är bra på. Jag vet inte om jag utvecklats så mycket med min ridning, eller säg så att visst utvecklas man lite varenda gång man sitter och faktiskt jobbar på hästryggen. Men ridningen är som en trappa, och desto mera du kan, desto längre är "plattan" innan nästa trappsteg. Och skulle väl säga att mitt senaste trappsteg kanske var hösten 2015 då jag Satte mig upp på Kassi och red hoppbanor i galopp och annat. Så för tillfället är det bara att rida igenom de man kan och finslipa och ta sig an nya utmaningar på hästryggen då dom kommer.
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skolan går bra. Började ju i jakobstad, optima, på datanomlinjen i höstas. Utbildningen är rolig, eller ja det är mycket bättre än högstadiet. Och även bättre än gymnasie enligt den bild jag fått av gymnasiet från vänner. Nejmen skolan så är skola. Även om det finns flera roliga timmar. Så finns det fortfarande de lektioner där man påmmins att man går i en skola haha. Somtur har jag en väldigt bra klass. Skulle jag säga att jag aldrig blir triggerd på någon i klassen skulle jag ljuga. Men de bara en sån klass vi e. För det mesta är alla bra vänner och ingen är elak mot någon. Men ibland råkar någon gå för långt med ett skämt, eller man har inte samma åsikter.
 
 
Kan även säga att till skillnad för förra året då jag hade typ 4 bra vänner och några vänner/bekanta. Så känns det som om jag har fått såå mycket fler vänner i höstas. Förutom de i klassen så har man via dem lärt känna deras vänner. Speciellt de vi sitter och gamear med. Och eftersom jag åker med samma buss som Nora så har jag där lärt känna hennes vänner. Och även umgåtts med henne och hennes vänner på fritiden. Så just nu är jag ändå väldigt nöjd och glad med livet. Har det så mycket bättre än för 1 år sedan. Det är en sak som e klart.
 
 
Men ja, det är sportlov, och då ska man ju sporta. Well, fredagen spenderades hemma hos Nora. Åkte dit omkring 17 tiden och Sanna & Vicki var redan där. Så då blev det att bara prata och äta o dricka gott haha, det var nästan 3 månader sen vi senast varit alla 4 och umgåtts så det var sjuktskojj att vara alla 4 igen. Åkte väl hem kring 12. Sedan lördagen spenderades i chillmode mest. Mat, glass & familj är hur man kan beskriva lördagen.
 
 
Söndagen blev det stall. Först leda på lektionerna där nybörjarna rider, sedan städa stallet och titta lite på sista lektionen som är en duktigare grupp. Fint att se hur hästarna var taggade i det fina vädret och hade fin galopp med ryttarna. Sedan fick fina grippen nöja sig med att dra en släde bakom sig. Senast han hade dragit något var väl 1 och 1 halvt år sedan, så han var lite ovan i början. Men visst blev det en liten runda längs vägen ändå tillslut. Idag, måndag så vaknade jag kl 10, och chillade lite, packade det jag skulle ha med till tropiclandia. För efter lunch hoppade man i bilen med mamma & lillebror, och sen blev det att plocka upp Nora och åka iväg dit. Väl där så mötte vi upp lite släkt. Mera exakt en av mina småkusiner, även Noras vän. Så där var man väl några timmar och simmade, sen blev det rax, och sen skynda hem och till stallet för ridlektion väntade ju.
 
Nu är klockan ganska mycket, och jag började faktiskt tillome känna mig trött, så ska nog börja söka mig mot sängen, imorgon blir det att söka något sommarjobb och städa lite. Sen så bjuder sanna på lite bulla, och stallet kan man ju inte missa.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!