www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Såndära tråkiga frågor, om häst

1. Om du fick bestämma en ideal höjd på din häst, hur hög skulle den vara? Jag gillar 160, men något mellan 150-160 e riktigt nice.

2. Om du fick bygga ett eget stall var som helst i världen, var skulle det vara? Där jag vill bo, jag o min framtida, något. Typ häst.

3. Någon typ av utrustning som du aldrig skulle sätta på din häst? Typ svansgjord, så mycke ponny är ingen häst jag rider.

4. Stövlar eller chaps + ridskor? Chaps o ridskor e de jag använt sedan jag slutade använda domdära obekväma gummi ridstövlarna.

5. Favorit-, och minst favoritfärg på häst? Jag gillar apelkastad, sjukt snyggt på en häst, fulaste e typ en helt vanlig brun, inga svarta ben eller svart man utan allt brunt, eller allt fux. Men direkt om de nån strumpa eller svarta detaljer med så ser de bra ut B)

6. Karaktärsdrag som du skulle vilja ge din häst (som den inte redan har)? Vet inte riktigt, hon e ganska så bra, gillar henne o litar på henne, och de är så från dag till dag va man skulle vilja ändra, om man vill ändra nått xD

7. Svart eller brunt läder? Svaart, gillar inge annat. Då svart matchar med allt.

8. Din hästs favoritgodis? De karkki hon får, int märkt nå hon int gillar än.

9. Sto-, valack-, eller hingstperson? Sto, eller valack, hingstar e lite crazy. Jag e crazy, så matchar int nå bra.

10. Hur många timmar per dag spenderar du i stallet? Är väl 3-4h vanligtvis då jag är i stallet, men de inte riktigt varje dag.

11. Färgen på den ultimata tävlingsoutfiten? Svart och lila, bäst =)

12. Om du bara fick tävla i en "ovanlig" gren, vilken skulle det då vara? Int vet ja om western typ trail o barell race o allt sånt e ovanligt, men de nå ja inte vet så mycke om o gära skulle lära mig mera om o typ testa o tävla i kanske =)

13. Hur lång är din längsta uteritt? Vet ej, men typ lagom lång och lagom rolig och lagom med fart. Kanske förra sommarn då vi va ute i regnet och kortgalopperade en lång sträcka, blöta som fan men roligt hade vi.

14. "Big no no" i stallet? Typ en alkoholflaska av nått slag, bort. kasta i skräpkorgen.

15. Äldsta och yngsta hästen du någonsin ridit? När Mellu va kring 3 och ridlärarn började rida in henne fick jag ju sitta på när hon gick mellan två höhögar, minns hon ena sträckan blev så ivrig i höet så hon tog trav till höhögen, ja va första som satt på då hon travade xD Men red vel henne ordentligt då hon typ va 4. Sen har ja ridit en shetlandsponny då han va kring 30, en söt gammal sak, snäll som vet inte vad.

16. Drömjobb inom hästbranschen? Typ inget? isåfall extra ridlärare, typ inhoppare eller baa nåra få lektioner. Drömmen e ett hobbystall me nåra egan hästar, så dom har sällskap o man har tid för alla, bra hagar, bra ridplan och ridhus nära som e najs.

17. Favorittid på dygnet att rida? Är inget för att rida på morgonen, men typ när som då det är svalt och ljust, värme så man svettas av att baa sitta upp på hästen e inte nice.

18. Något som är extra snyggt på en häst utseendemässigt? Matchande outfit (schabrak benskydd osv) då man ska o rida, eller en välborstad häst med ny/nytvättad grimma. Ser bra ut.

19. Favoritnosgrimma? Pollar/mexikansk (samma men olika namn) nosgrimma gillar jag nog en del. Men en helt vanlig achennosgrimma e väl ok?

20. Favoritårstid att rida på? Tidig sommar. Gillar, gillar mycket.

21. Något som du slarvar med/har svårt med när du rider? Mycket med ändå lite, beror så på från ridpass till ridpass, inget ja kan sätta fingret på exakt.

22. Favoritbett till din häst? Ergonomiskt tredelat tränsbett är nice o nog helt snällt mot hästen.

23. Finns det något som skrämmer dig inom ridningen? Beror så på från ridpass till ridpass, humöret den dagen, om ja e trött eller ej och liknande.

24. Favoritmärke på häst-, och ridutrustning? Inge speciellt märke, men de ska verka "vanligt" och typ ha kvalite. Överprisat e inte värt, så rik e man ju int.

25. Hur ser din hästframtid ut just nu? Medryttare på Mellu nu åtminstone augusti, september och sen oktober, får se om jag vill o har råd me ännu längre. Sedan säkert ridlektioner 1gång/vecka och hjälpa till i stallet, o nå extra ridning.

Fina mellu ♥
 
Gammla Nakki pojken, finns icke mera :( ♥
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!