www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Augusti e en bra månad.

Heej, de e augusti ifall nån missade det. En bra månad, då massa folk fyller, även jag, och skolan börjar igen, får träffa alla mina klasskaveris och de vänner som börjar 1:an me optima. Och så är jag medryttare/hyr favoritponnyn denna månad :D
 
Mellu e typ den ända häst jag kan lita helt på och känner mig helt säker på. Men förra veckans måndag då jag sovit typ 3h och hoppade upp för en hopplektion, då bara gick allting skit. Mellu var bra, men tröttis då hon hade varit på bete hela dagen. Och jag var trött, och började tvivla på mig själv i början av lektionen, och då jag tvivlar på mig själv har min rädsla så lätt att hoppa fram och ta över. Speciellt då jag är trött och inte orkar sparka bort rädslan. Inte trycka undan och gömma den, utan låta den säga hej, men ge rädslan en klackspark bort. Dagen efter blev det hopptävling, jag skulle starta 30cm och 60cm. I 30 klassen satt jag och var smått nervös, glömde lägga högerskänkel på på andra hindret så tyvärr inte felfritt. Och 60 backade jag ur, rädslan låg kvar, förstörde, och den hade typ fått så bra grepp på måndagen så jag baa kunda inte. Sa nejtack vi försöker igen en annnan dag oså backade jag ur. Har inte hoppat nå sen dess och vet inte hur de skulle gå, hur stort grepp rädslan har tagit. En sak är säker iallafall och det är att jag inte förstör någon lektion eller ridpass med dålig sömmn och liknande igen. Så inte värt. Men ska iallafall vara medryttare på mellu nu 2 månader åtminstone men kanske mera, beror bara på lite allt möjligt. Och det ska bli nice, ska sitta och lära känna racerponnyn bättre, och jaa, dressyr och bara ha kul. Men justnu brinner jag lite för dressyr, kunna rida nått dressyrprogram riktigt bra, få galoppen på exakt rätt ställe. Samma med nedsaktning, perfekt kort trav och allt sånt. Sånt är roligt, roligt när det blir som man vill ha det, glädjekänslan när man vet att man kan och det går lika bra som man vet det ska gå. Eller det bästa, när det går bättre än man förväntat sig.
 
 
 
 
Skolan ska bli kul, sitta och programmera och allt vad vi gör, träffa alla vänner. Sen finns det ju dedär dåliga som maten, resan till skolan på över 1h. Såntdära xD Men de värt det, speciellt då man bor hemma och får åka till stallet med hästarna sen mot kvällen.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!