www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Oktober

Hej, det är oktober nu helt plötsligt, halloween e ju snart här.
 
Men iaf, kan börja med att berätta hur jag mår, och aa, idk. Jag borde tekniskt sett vara 99% glad. Har 4 awsome vänner som jag vart med senaste som e vänner helt enkelt. Jag har mina klasskompisar som jag börjar lära känna bättre och bättre. Och alla av dem är så sjukt snälla och, inte elaka. Speciellt bra har jag väl klickat med 1 i klassen. Men aa jag har asbra klass helt enkelt.
 
Stallet är det väl nästan bra. Mellu stackarn har fortfarande detdär med hennes ben / hov / liknande. Vilket e synd. Men allmänt borde jag bara må bra. Men har typ vart irriterad och nere senaste. Och typ, känslokall och aa venne. Men förhoppningsvis går det om snart.
 
Vi kan tala om min hosta också, haft den i typ 2 veckor. Men har medicin för att lösa upp mitt slem och mot min hosta. Så hoppas att jag kan bli frisk typ nu. Orkar inte vara sjuk längre.
 
Sen har jag fixat till mitt hår också. Det var ju massa olika nyanser i brunt förut. Men nu har jag fixat det blåsvart. Och jag är massa nöjd. Jag klippte även till topparna så att dom e mer jämmna och sånt :D ♥
 
 
Skolan e btw fortfarande bra. Intressanta lektioner och bra vänner. Helt ok tider på schemat. Men jaa, helt enkelt så mycke bättre än högstadie. Saknar inte den skiten alls. I fredags så var jag med en vän som bor nära högstadie. Så vi gick där förbi när vi skulle ha godis och sånt. Och bara genom att gå där förbi sjönk min självkänsla till 0, och de blev knappast bättre av att möta 2 st från min gammla årskurs, 1 av dem från klassen jag böt från. Näe usch saknar inte skiten. Jag överlevde och jag har de såå mycke bättre nu. Och hoppas jag typ aldrig mera kmr behöva träffa de flesta haha. 
 
 
Sen ja, när vår ridlärare var i grekland för nåra veckor sen så hade vi stallet för oss själva, tog hand om hästara och motionerade dem osv. Så den veckan skrittade jag bla Mellu. Och då gick hon bra. Och den lördagen blev det terrängtur. Och då gick hon också bra. Stopplade till nån gång men inte mer än så. Men sen kom haltande saken tillbaka. Stackars gumman :( ♥
 
 
Jag o Mellu. de e väl typ relationship goals ♥
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!