www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Höstloov

Hellu, det är måndag, och höstlov. Hela helgen har jag vetet att det är höstlov men ändå ibland har de inte fastnat o folk har fått säga "skola?" och jag bah "oj det är höstlov hehehe" Men aa, vaknade imorse och det var härligt. Det jag gjort idag är att först va ute och springa, sen äta mat, sen se serie, sen sova lite till. Och nu ska jag äta nått smått och sen dra till stallet och rida.
 

Dagens nyttiga mat hehe
 
 
 
Senaste veckan så har det inte hänt nått speciellt. Förutom att jag är en bitch, men det visste alla såatt de inget nytt. Eller ja jag har skaffat ask igen, gå in på "Jenniesmilez" om ni utav anledning e nyfikna ;) Senast jag hade ask var typ i 7:an, så venne om det är en bra eller dålig app nuförtiden. De flesta frågor verkar helt vettiga. Men verkar fortfranade finnas domdär som bara e där för att va elaka och trycka ner folk. Sen finns det också dom som klagar på hur skit app det är och att dom bara mår dåligt av appen men ändå finns dom kvar där och svarar på frågora? don't get that. Ask är liksom bara en app. Inte så svår att radera om man känner för det haha.
 
Men ja, förra veckans ridlektion fick jag rida Mellu gumman. Bomlektion. Så det gick bra. lite piggis var hon men de va liksom ändå chill och massa skojj. På onsdag fick Nora rida Mellu, dom hade lite mera hoppning. Och det gick bra för dom också. Igår i stallet städade vi väldigt duktigt. Jag och Vicki fixade Fuffi och Danttes boxar. Och sen städade vi alla hela stallet. På fredag taggar vi filmkväll. Jag fixade också om i mitt rum igår. Det e annorlunda. Och snyggt. Oc jag trivs =)
 
Det jag gjorde va typ att ta bort glasdelen på skåpet och att flytta sängen.
 
 
 
 
 
 
Skolan e ganska så chill. Och till allas förvånning så saknar jag ändå skolan lite. De e liksom nice vänner i klassen. De inte som de 3 senaste åren då jag inte velat annat än bort pga allt skitfolk. Just nu e skolan liksom bra. Dock har jag lite känslan av att de kanske går nått åt helvete snart. Men inte förvånande, de har varit liiite för bra sen slutet av juni haha. Men förhoppnningsvis så fortsätter allt lika bra som de varit senaste.
 
I lördags var Sanna och jag till Vasa på shoppingrunda. Vi hade en pressent åt själva fjortisen Vicki som fyllde år i lördags. Och jag hittade mig ettpar hörlurar :D
 
Hörlurarna =)
 
 
 
Vi som var och firade Vicki, från vänster: Vicki, Nora, Sanna och Jag
 
 
Nu ska jag fixa mat och sen dra till stallet. Ha en bra vecka <3
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!