www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Höstloov

Hellu, det är måndag, och höstlov. Hela helgen har jag vetet att det är höstlov men ändå ibland har de inte fastnat o folk har fått säga "skola?" och jag bah "oj det är höstlov hehehe" Men aa, vaknade imorse och det var härligt. Det jag gjort idag är att först va ute och springa, sen äta mat, sen se serie, sen sova lite till. Och nu ska jag äta nått smått och sen dra till stallet och rida.
 

Dagens nyttiga mat hehe
 
 
 
Senaste veckan så har det inte hänt nått speciellt. Förutom att jag är en bitch, men det visste alla såatt de inget nytt. Eller ja jag har skaffat ask igen, gå in på "Jenniesmilez" om ni utav anledning e nyfikna ;) Senast jag hade ask var typ i 7:an, så venne om det är en bra eller dålig app nuförtiden. De flesta frågor verkar helt vettiga. Men verkar fortfranade finnas domdär som bara e där för att va elaka och trycka ner folk. Sen finns det också dom som klagar på hur skit app det är och att dom bara mår dåligt av appen men ändå finns dom kvar där och svarar på frågora? don't get that. Ask är liksom bara en app. Inte så svår att radera om man känner för det haha.
 
Men ja, förra veckans ridlektion fick jag rida Mellu gumman. Bomlektion. Så det gick bra. lite piggis var hon men de va liksom ändå chill och massa skojj. På onsdag fick Nora rida Mellu, dom hade lite mera hoppning. Och det gick bra för dom också. Igår i stallet städade vi väldigt duktigt. Jag och Vicki fixade Fuffi och Danttes boxar. Och sen städade vi alla hela stallet. På fredag taggar vi filmkväll. Jag fixade också om i mitt rum igår. Det e annorlunda. Och snyggt. Oc jag trivs =)
 
Det jag gjorde va typ att ta bort glasdelen på skåpet och att flytta sängen.
 
 
 
 
 
 
Skolan e ganska så chill. Och till allas förvånning så saknar jag ändå skolan lite. De e liksom nice vänner i klassen. De inte som de 3 senaste åren då jag inte velat annat än bort pga allt skitfolk. Just nu e skolan liksom bra. Dock har jag lite känslan av att de kanske går nått åt helvete snart. Men inte förvånande, de har varit liiite för bra sen slutet av juni haha. Men förhoppnningsvis så fortsätter allt lika bra som de varit senaste.
 
I lördags var Sanna och jag till Vasa på shoppingrunda. Vi hade en pressent åt själva fjortisen Vicki som fyllde år i lördags. Och jag hittade mig ettpar hörlurar :D
 
Hörlurarna =)
 
 
 
Vi som var och firade Vicki, från vänster: Vicki, Nora, Sanna och Jag
 
 
Nu ska jag fixa mat och sen dra till stallet. Ha en bra vecka <3

5 dagar sedan höstlov

om 5 dagar (+ idag) så är det fredag, och då skolan är slut på fredag så är det höstlov, i en hel vecka. Tagga, ska bli så chill att bara få sova i en hel vecka haha.
 
Aja, vad har hänt senaste veckan nudå.
 
 
Var o hälsade på släktingar i söndags, gosade med denna söta katt ♥ Gullis, och fun fakt, han dreglar då man klappat honom en liten stund haha :P
 
 
Skrittade Mellu damen på denna bild i tgorsdags, det var så skojj. För hon e min lilla gulle gumma. Och det kändes som om det gick bra också. Hon e härlig hon. Även så red jag Kassi i måndas, och det gick väldigt bra det med. Ridit henne senaste 3 veckorna på måndagslektionerna, och det känns som om vi bara går frammåt för varje lektion. Kassi e härlig hon med på dressyrlektionerna.
 
Även så fick Nora rida guldklimpen i onsdags, Dantte, och det gick bra för dom :D
 
Nora och Danttis guldklimpen.
 
 
Jag har fått hem lite nya kläder, bla t-shirten på bilden. Och de e fina kläder. Jag e glad :D Och allt passade dessutom :D
 
 
 
Har åkt till och från skolan. Och det har varit kallt. Liksom man börjar fundera på om man ska plocka fram vinterkläderna. Men njaae, inte än. Kommer ju behöva gå i ide sen när det blir under -15 då cx
 
 
Även spelat lite olika spel. Speciellt CS:GO och, alltid lika roligt så skärmen fuckar upp och man får vapnen mitt i skärmen. Ne de inte roligt, i hate it.
 
Det var lite snabbt om min vecka. Jag har även tittat massor av How i met your mother. Och jag är typ i mitten av säsong 5, på 2-3 veckor haha.
 
Och nästa vecka, är det stallet och en spelkväll som gäller. Tagga spendera hela tisdagen borta haha :P Men är det spelkväll så är det, de dissar man inte :D

Oktober

Hej, det är oktober nu helt plötsligt, halloween e ju snart här.
 
Men iaf, kan börja med att berätta hur jag mår, och aa, idk. Jag borde tekniskt sett vara 99% glad. Har 4 awsome vänner som jag vart med senaste som e vänner helt enkelt. Jag har mina klasskompisar som jag börjar lära känna bättre och bättre. Och alla av dem är så sjukt snälla och, inte elaka. Speciellt bra har jag väl klickat med 1 i klassen. Men aa jag har asbra klass helt enkelt.
 
Stallet är det väl nästan bra. Mellu stackarn har fortfarande detdär med hennes ben / hov / liknande. Vilket e synd. Men allmänt borde jag bara må bra. Men har typ vart irriterad och nere senaste. Och typ, känslokall och aa venne. Men förhoppningsvis går det om snart.
 
Vi kan tala om min hosta också, haft den i typ 2 veckor. Men har medicin för att lösa upp mitt slem och mot min hosta. Så hoppas att jag kan bli frisk typ nu. Orkar inte vara sjuk längre.
 
Sen har jag fixat till mitt hår också. Det var ju massa olika nyanser i brunt förut. Men nu har jag fixat det blåsvart. Och jag är massa nöjd. Jag klippte även till topparna så att dom e mer jämmna och sånt :D ♥
 
 
Skolan e btw fortfarande bra. Intressanta lektioner och bra vänner. Helt ok tider på schemat. Men jaa, helt enkelt så mycke bättre än högstadie. Saknar inte den skiten alls. I fredags så var jag med en vän som bor nära högstadie. Så vi gick där förbi när vi skulle ha godis och sånt. Och bara genom att gå där förbi sjönk min självkänsla till 0, och de blev knappast bättre av att möta 2 st från min gammla årskurs, 1 av dem från klassen jag böt från. Näe usch saknar inte skiten. Jag överlevde och jag har de såå mycke bättre nu. Och hoppas jag typ aldrig mera kmr behöva träffa de flesta haha. 
 
 
Sen ja, när vår ridlärare var i grekland för nåra veckor sen så hade vi stallet för oss själva, tog hand om hästara och motionerade dem osv. Så den veckan skrittade jag bla Mellu. Och då gick hon bra. Och den lördagen blev det terrängtur. Och då gick hon också bra. Stopplade till nån gång men inte mer än så. Men sen kom haltande saken tillbaka. Stackars gumman :( ♥
 
 
Jag o Mellu. de e väl typ relationship goals ♥
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0