www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Hejjaklacks träning

På lördag är det staffetkarnevalen ifall någon missat, tagga stå och skrika tills halsen dör då haha, aldrig varit med i hejjaklacken förut så. Ska bli skojj :D
 
I söndags var jag i stallet och ledde hästar och mockade, som normalt haha. Igår var det chilldag och, jag gjorde inget vettigt haha. Skolan sen hemma och se serier och spela lite SSO. Alltid lika trevligt
 
Idag var det träning och sen sitta och vänta på bussen i en halv evighet efter det. Ikväll taggar jag lektion. Ska bli skojj att hoppa upp på en häst och jobba lite igen, vill ha ett dressyrpass på Kassi eller Mellu ;)
 
Vad mera finns det att skriva? Jag har nåra uppgifter som ska vara inne på fredag, så imorgon och torsdag ska jag väl försöka plugga.
 
I SSO är jag fortfarande terrängridlärare ifall någon undrar, höll 1 lektion i fredags och 1 i söndags. Låter Lejjon ta lektionerna denna vecka med 2 hopplektioner  så kör jag väl 1 lektion nästa vecka igen. Missta mig inte fel, men jag troor folk skulle bli lite uttröttade om det var för mycke lektioner / vecka. Och vissa vet jag att inte passar på lektion (inge illa menat mot någon som brukar vara lektion, vet folk i klubben som sagt det själva!) så dom blir antgaligen uttråkade osådära av en vecka med typ bara lektioner.
 
En annan ide jag funderat på är att göra inlägg om åtminstone några av mina terränglektioner. För att fylla ut bloggen lite haha. Och tvingar ingen att läsa alla mina inlägg. Verkar nått inlägg tråkigt kan man bara skippa att läsa just de inlägget ;)
 
 
 
En liten fin bild på Vicki här ovan =)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!