www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Gula uppdrag och en klocka.

Detta är ett inlägg om spelet Star Stable Online
 
Starstable skickade ut en kod åt alla sso spelare för nån dag sedan, Southhoof, från den får man 100 sc och 3 dagars Star Rider, den funkar på alla konton. Och, jag har ett lite äldre konto där min karaktär är i level 14. Och ni kan inte förstå hur MYCKET jag HATAR gula uppdrag haha. Dom är så jobbiga, SSO borde verkligen göra upp sina uppdrag bättre så att man inte har 1000 uppdrag hela tiden haha. 
 
Ta som exempel att man nu för tiden kan göra både det i jarlaheim, komma in i southhoof, göra massa små uppdrag som dem med Valiant, på SAMMA GÅNG. Haha som spelare som spelat länge har man ju fått de i perioder. Så tycker jag dem borde göra med alla gula också. Liksom, det är såå mycket. Tycker även dem ska avskaffa klockan. Förstår att den var en rolig ide i början. Men nu, känns det bara jobbigt med den haha. Okej jag har lite NW sjuka där, för där finns ju inga klockor, och en massa uppdrag, som dock följer en story.... :)
 
När jag nu ändå gled in på temat förbättringar, en klocka, typ under minikartan, där brevid namnet, typ att det står tiden digitalt där. 20:30 typ, om det är vad klockan är. Skulle vara så gött, en liten sak som skulle göra vardagen lite lättre eller vad man ska säga haha. Då skulle dem även kunna lägga att det står "Firgrove klockan 21:00" i hörnet. Lätt och smidigt. 
 
Men iaf, spelar massa på mitt extra konto för tillfället. För det är skojj. Funderar även på att köpa Star Rider, blivit lovad en plats i Shady Pearls om jag skaffar SR, så väldigt värt att tänka över, för jag saknar SP haha. Och jag har växt upp sen jag höll på och fuskade på event och liknande. Alla förändras och förbättras. Jag känner att jag har förändrats och förbättrats :D
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!