www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Förståndet som alla inte har...

Vissa personer, tänker inte efter ibland. Eller välidgt ofta, eller aldrig.
 
Det finns folk som inte tänker för att dem mobbar och är sjukt elaka. Sånt e bara, så jäwla onödigt. Jag själv har kunnat säga något elakt ibland, när jag inte tänkt efter. Jag skäms för de, är jag elak, pliz säg till mig direkt om jag är elak. Ibland inser man inte själv vad man gör fel. Dock fortfarande. Är det INTE okej, det är aldrig okej att vara elak, kommentera någons kropp eller klädsel som inte bad om det, eller på annat sätt bara vara elak. Tänk vadfan man vill i huvudet, va jäwligt försiktig om vad som kommer ut ur munnen. Och måste nu något sägas högt, tänk på vem som hör det. Man vill inte höra att någon några meter bort står och snackar om en, tittar på en ibland och säger ens namn och man bara hör vissa ord. Hellre då att nån vän hörde det och berättade vidare. För det sårar inte lika mycket som att stå några meter bort och höra. 
 
Vad jag vill komma fram till är helt enkelt. Var snälla, eller visa iaf RESPEKT. Det är viktigt, ok?
 
 
Sen finns det folk som inte tänker när dem tror det är okej att stalka någon genom att typ gå hem till personen, vara creepy eller smygfota folk Det finns ju vissa som är mera utsatta för att folk kommer hem till en, folk man inte bjudit dit, som man inte känner. Eller just blir smygfotad. Dessa är ju just Youtubers och störra bloggare. Men det spelar egentligen ingen roll vad ens yrke är eller hur känd man är. Det är INTE okej att smygofta någon, det är INTE okej att gå hem till någon och stalka eller liknande. Det är INTE okej att skicka äckliga saker åt folk, lägga allt möjligt skit i ens brevlåda osv. Något som kanske inte händer lika ofta heller är också de att spränga folks brevlådor. Har hänt häromkring för ett tag sedan, och jag förstår INTE hur fan man kan tycka det är okej att spränga någons brevlåda? Och vad för jäwla dagis hobby det är.
 
Vad jag ännu mera ville komma fram till är att gå INTE hem till folk bara för att vara creepy. Smygfota INTE folk, och SPRÄNG FÖR FAN INTE FOLKS BREVLÅDOR. 
 
Tack för mig, ville bara skriva av mig lite då detta är viktigt att folk förstår änå. Har du inte förstått ännu vad jag menade med det jag skrev längre ner. Här är 2 videos av duktiga Youtubers som kanske får dig att förstå bättre :)
 
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!