www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Datordag

Det är lördag idag, regn ute och jag är trött haha. Vaknade klockan 11 och aa, jag har inte gjort mycket vettigt idag haha, mest vettiga jag gjort är väl typ att laga mat och spela kort med pappa och bror, gick inge bra för mig dock haha...
 
Insåg även nyss att blogg.se failade igår morse, postade ett inlägg som stog som postat men hade inte kommit upp. Testade lägga de som utkast o sen posta de igen o då funkade det, 1 och ett halvt dygn senare... Aja, inte så stor skada skedd hoppas jag.
 
Gårdagens filmkväll var iaf väldigt lyckad och rolig. Vi blev 6 stycken som satt där och tittade film, åt gott och drack lite gott. Filmerna i säg får väl inte världens bästa betyg. Hush, en skräckfilm vi skulle titta var långdragen, inga jumpscares och man blev aldrig riktigt "ah omg skriiiik" utan mera spänning och sånt. Men saknade jumpscares, det är ju det bästa (/ sämsta) med skräckfilmer, det är jumpscares som gör skräckfilmer roliga att titta. Sen har vi The Intern, en komedi, skulle dock kalla det mera en dramafilm. Liksom, den var inte så rolig ändå. Men en typ intressant story. Jag kände att jag skulle hellre haft en komedi att sitta och gapskaratta tills man dog. Men, filmerna var ändå helt ok. Får försöka hitta bättre filmer nästa filmkväll.
 
Idag har jag somsagt vaknat, spelat typ 30 min Neverwinter, min NW lust är såååhäääär låg just nu, men typ alla folk verkar blivit smått oaktiva så då är det ju så mycket tråkigare att spela. För just onlinespel spelar jag mest pga vännerna. Titta på mina ynka 17h i CS:GO, dom har jag spelat för att jag varit waaay to uttråkad eller så har jag bah kännt "fhan vad ROLIGT det skulle va att spela lite" Men, mina något på 700h+ i NW är många just pga att jag sett att några sitter i TS, jag har gått dit och spelat tsm med mina vänner och haft skojj för att man fått göra något medans man hänger och pratar med dom. Så, NW är tråkigare utan vänner som spelar, mycket tråkigare. Men det kan väl fortfarande vara lite skojj, ibland =)
 
Nu ska jag fortsätta gå igenom mina bokmärken, det är vad jag gör just nu, haft så många onödiga haha, och titta lite YT, hört ryktas om att man kanske borde titta senaste The Originals också. Så ska väl ta och göra det. Sen har jag även hört att Sveriga är host för ESC ikväll. Och att man kanske borde ta en titt på sverige och alla andra icke nordiska länder som tävlar ikväll. Förstår att finland inte är med, vårt bidrag i år var ett av dem sämmre i själva tävlingen vi hade för flera månader sedan haha. Life när man har 0 koll, då är allt flera månader sen....
 
 
 
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!