www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

5AM - Stafettkarnevalen

Klockan är 05:00, men är typ inte trött, även om man sov bara 3h haha. Sitter i bussen och taggar att hejja hela dagen. Överdrivet smink och eyeliner med vinge är det som gäller. Men liksom, kan inte göra eyeliner, går liksom bara inte. Men får försöka haha.
 
 
Yass blåa läppar
 

Plugga plugga

Känner mig så skoltrött så är väldigt stolt att jag sitter här med matteboken framme. Men vi ska ha in en uppgift iorgon senast klockan 15:00 så ska få klart det. Sen hade jag även tänkt jobba lite på Kemi saker som vi hållit på o göra via datorn. Skrev även en argumenterande uppsats på svenskan idag, 55 minuter. Det blev bättre än att inte lämmna in något alls iaf, för det blir underkänt haha, har man skrivit något så kan man inte bli det =)
 
Imorgon blir det skola, sen fixa allt man behöver tills lördag och fixa kläder osv. Bussen åker halv 5 på morgonen och kommer hem igen på kvällen typ klockan 9 elr nått, så på lördag lär jag använda upp min röst och bli massa trött.
 
Har väl inte mycket mera och skriva. Inte spelat NW alls. Tråkigt typ. Men sånna perioder är de väl typ i alla spel xD
 
 
 
halvbra bilder, man kan inte låtsas vara perfekt hela tiden va haha?

En låt värd att höras

Denna låt är fin, gjord av en cool kille. Och den sänder ett viktigt budskap. Eller vad man ska kalla det. Är trött som venne vad haha. Men vill bah säga, lyssna på låten.
 
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0