www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Tack vare sso...

... finns jag idag som den glada person jag är, misstolkande, och med någorlunda bra självkänsla.
 
Tackinlägg till spelet Star Stable Online
 
Jag började spela sso sommaren 2012, men egentligen var det så mycket mera än bara började spela. Jag skaffade mig "ett nytt liv" där jag lärde känna massa härliga personer och även lärde mig att alla är inte elaka bitches som många jag känner irl via skolan osv. Visst, vissa har blivit snällare elr vad man ska kalla det. Men fakta kvarstår. Många, många jag träffat i SSO är så mycket snällare än vissa IRL någonsin varit. 
 
I 7:an, när jag började i klassen där jag fhan i mig aldrig triveds, så hade jag en härligt bra vän, Lana Skyforce, vet att hon hade det sjukt svårt IRL under den tiden också och ångrar att jag inte fanns mera där för henne. Nu i efterhand hade jag så gärna viljat visa hur jäwla awsome hon var, mer än jag gjorde. För även om jag då inte insåg det inser jag nu att alla chatter i SSO och samtal via Kik var så hjälpsamma för mig. Samma sak med er alla fina vänner.
 
Iaf, Lana är 1 av alla många härliga personer jag lärt känna via sso. Det är få jag träffat på som vart elaka. Alla i SSO har sån glad inställning och alltid redo att lära känna nya människor. 
 
Jag vet att jag även en tid HATADE att bo i Finland och att behöva utstå alla hemska människor som "bara" fanns här. Asså haha, finns jäwliga folk överallt. Så tror inte de skulle vart bättre att bo i sverige, kanske tom värre haha. Just nu är jag smått glad att jag bor där jag bor haha.
 
Tillbaka till SSO. Många bah "åh vad löjligt barnspel det är" it is not, okey. För tack vare SSO mår jag så bra som jag mår. Jag vet att nu i januari när jag mådde som sämst på länge. Gick jag med i GA, och fick något att sysselsätta mina tankar på, och lärde känna nya härliga människor. Så nu står jag ut med nåra jäwliga människor IRL igen och vet att jag har nåra SSO vänner som alltid finns där om jag måste få prata av mig. Och jag finns även alltid där för dem. Speciellt Frej, Fenja. Du, om du läser detta. Du är awsome, och du finns alltid där för mig. Love you :♥ Ursäkta Frej för att jag slösade dina SC, ska försöka hitta en Mulletidning med 200sc åt dig ;D
 
Pointen av detta inlägg, SSO är inte bara ett litet barnspel. Det är ett spel där man kan lära känna vänner. Som man annars skulle sakna. Och man kanske skulle mp sp jäwla dåligt utan SSO. Jag vet att jag skulle, må sämmre. Har ju trots allt ändå Nora (♥) och Hanna som är awsome vänner.
 
SSO klubben Shady Pearls IRL träff jag var på i sommras ♥
 
NML, första klubben där jag faktiskt lärde känna många vänner, några jag har kvar än idag ♥
 
Kommentarer
Postat av: Ylva Moonwright

OMGGG I see mee :D :D

2016-03-22 @ 17:01:54
URL: http://ellenylva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!