www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

"Min Nakki"

Nakki, finnhästen som jag föll pladask för haha. Redan innan jag red honom var han min lilla stjärna. Han var en pigg liten häst med fart och ja, awsome ♥ Saknar att rida på den galna lilla hästen, okej han var inte så liten men ändå. 
 
Jag minns första tävlingen på honom, det var en dressyr tävling, tror jag aldrig hann hopptävla med honom. Iaf så kon vi 2:a, sjukt nöjd över det minns jag att jag var :D 
 
Men det jag minns mest, var nog de sista dagarna jag minns av honom, har ägdes ju inte av nån i stallet utan Erica hade honom på foder 4 dagar i veckan, dem andra 3 gick han typ lektioner. Iaf så tog han pension i slutet utav 2013, så var där nån dag efter julafton och fotade Erica och honom och fick även hoppa upp på honom och Erica fotade oss, sen även sista dagen minns jag hur vi gosade och borstade om finisen ♥ Och när Nakki åkt kom ju Juni... som åkte hem på våren 2015 för hon var dräktig, superfint föl har hon. Och sen då kom Bosse en vecka, han var härlig pålle han med. Och sen kom Kassi.
 
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!