www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Lilla NW guiden - Refine och Enchantments

I denna text kan det finna fakta fel eller stavfel eller andra fel. Jag är ingen mästare på detta spel alls. Jag skriver utifrån vad jag fått höra / vet / läst och egna erfarenhter :)
 
Refina saker, och använda enchantements för att gå upp i level snabbare? whut?
 
Vi kan börja med att gå igenom vad detta är:

 
Artifacter. Artifacts. 
 
Dom ger dig lite extra stats. Power, armor penetration osv. Och du kan även använda din Primary Artifact genom att klicka på 3 :D Vilken du har som primary, väljer man själv haha.
 
Din första artifact som ny spelare är en du får välja själv, ungefär level 22 tror jag det är, där kan man välja på Lantern of Revolution, någon katalog och nån healing sak. Mitt tips är att välja Lantern, då den är bra även i 70, nästan oberoende vilken klass man har, Lantern gör att alla fiender runt en tar mera damage en liten stund. Vilket är nice, den har även nice stats. 
 
"Sigil of" Kan man få när man nått level 60 med TVÅ karaktärer, alltså har du tex. en Control Wizard och en Trickster Rouge, levla upp båda till 60. Då får båda ett quest som borde heta något med Vault of the Nine, där slår du nåhra monster och då du gjort klart detta får du din sigil. Tex. en Control Wizards heter "Sigil of the controller". Bästa med detta? Denna sigil of the controller kan du hämta ut på ALLA dina karaktärer oberoende level! Om ni ser min sigil of devoted, den ger dig action points gain, vilket het enkelt gör att jag får AP snabbare, AP är det du behöver för att använda dina Dailys, aka 1 & 2 i din spell bar :D Devotes artifacten får genom att levla upp en Devoted Cleric till level 60 :D
 
Nu vet du var en artifact är, well. Vad är Enchantments då?
 
 
Här ser du 3 st olika Enchantments, finns ännu några fler olika. Men dessa och Silvery skulle jag gissa är dem vanligaste. 
 
Om du tittar så står det "Offense" "Defense" och "Utility" slot. Om man checkar klädseln man har...
 
 
Har man i bland annat ringar och klädsel olika slots. Och beroende på vad man vill ha mera av, finns det olika enchantments som passar. Och sen finns dem även i olika ranks, en Rank 8 är tex bättre än en rank 5 ;)
 
Ett tips dock. Tittar man i utility på en Azure Enchantment, så står där att man får XP gain, så att lägge Azur Enchantments i Utility slots är ett tips ifall man vill gå upp i level snabbare :D Sen även ifall man tycker man vill ha mera crit / power / hp / life steal så finns det enchantments för de ;)
 
Vad är Refine?
 
 
 
Det finns något så fint som Refine i detta spel. Det betyder helt enkelt att du kan använda Enchantments, eller andra refine saker. Till att få din Enchantment / Artifact klädsel / Atrifact att gå upp i rank. Och få bättre stats. När du refinar något så drar du helt enkelt Rank 1/2/3/4/5/uppåt (i artifact klädsel går det dock endast med peridots, white pearls och annat sådant) i rutorna. Och klickar Refine. 
 
När det du vill uppgradera har fått så mycket refinement som behövs. Så kommer det gå att klicka uppgrade. OM du har vad som behövs för att uppgradera. Om du tittar på Rank 4:an jag har, så den kommer det behövas Lesser potency marks för, de har jag. Till min main hand (main vapen) så behövs det olika greater marks, sånna har jag. Och till min Artifact behövs också olika greater marks. Vilket jag inte har alla av.
 
Sen kommer det även stå en % chans. Tex är det 50 %, så är det 50% att det misslyckas och 50% att det lyckas. Står det 95% så är det 5% chans att misslyckas, och 95% att det lyckas.
 
Om du är tvungen att använda någon dydare mark. tex. Great mark of power. Så kan det vara bra att lägga en sorts Ward i de låsta rutorna. Dem gör att du inte förlorar dina saker om det misslyckas (som du annars gör), lägger du ett Coalesent Ward så kommer du förlora dina saker. Men det garanteras att det uppgraderas. Sånna är mitt tips att spara tills du ska uppgradra något med 1% chans :D
 
Ännu mera frågor om ämnena jag tagit upp? andra frågor om spelet? kommentera! :D
 
 
 
 
Kommentarer
Postat av: PYSSELPROGRAM

hmmm vilket spel är detta? :o

Svar: Ett roligt spel som heter Neverwinter :D
Jennie Lilz

2016-03-31 @ 20:23:06
URL: http://youtube.com/battspysselprogram

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!