www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Hur gick detta till...

Asså, har senaste 2 dagarna mått lite mot helvete. Tänker för mycket, är för nyfiken och tjatar för mycket osv har gjort det.
 
Ibland, tex ikväll ångrar jag saker jag gjort, sagt osv. Ibland, i höstas tex, och idag. Önskar jag att jag aldrig blev social med folk i Neverwinter utanför spelet. SSO har jag typ aldrig ångrat att jag lärde känna massa folk i. Träffat massa awsome folk i SSO, Neverwinter såklart med, är dem flesta awsome, oftast. Vet folk jag vill prata mer med, men asså venne dem verkar ha något emot mig....
 
Back to hur jag mår, jag var i stallet ikväll. Blev glad direkt jag kom dit. Och irriterad / dåligt humör direkt jag kom hem igen. Känner bah för att lägga bort min data & telefon just nu. Men vet att det inte kommer hjälpa ett dugg ändå. Så det är bara att försöka göra saker som gör mig glad och prata med "rätt" människor haha.
 
Ibland undrar jag hur det hade börjat spela NW, börjat med hästar, alltid pluggat finska stenhårt, eller aldrig börjat spela SSO, eller aldrig bytt klass. Sånna saker, men vill ändå inte veta för 90% utav tiden mår jag ändå bra med dem val jag gör. Men saknas ändå ibland något, som just nu tror jag det är att jag bah vill radera lite saker ut min hjärna och börja ny skola. Behöver komma bort till något nytt känns de som. Lära känna som folk inte kännt mig sen jag var 7 år, som kan få veta den glada sociala sidan jag har i NW och SSO och stallet.
 
Det är liksom så lätt att leva med tron att en person är som den alltid varit. Eller väldigt nära den sortens person, och har du kännt en person en halv evighet och kännt personen sen den var liten. Så är det svårt att se förändring osv. Även svårt när folk behandlar en lika dant som om man vore samma jäwla person.
 
Vad jag ska göra nu är sova, vill sova bort hur jag mår. Vad jag vill, är att åka till göteborg. Hänga med Ica, och alla andra vänner. Eller kanske dra till Arboga med Linneaa eller Sala med Emma. För jag vill bah göra nått skojj nu. Inte allt vardaliga. Måste endela bort eller sysselsätta mig 24/7 haha.
 
Godnatt iaf ♥ Och Linneaa, om du ser detta, sorry men ville posta en selfie på oss och det var enda vi tog :(
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!