www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

3 månader kvar

Måndag morgon idag igen, om 3 månader går jag ut högstadie, asså taggaaa, itter på Media och gäspar just nu, astrött haha. Sov typ 4 och en halv timme innatt. Spelade låg level PvP igår i neverwinter och det blev liiite för roligt haha ;D
 
Vaad har jag gjort i helgen dåe
 
I fredags var det en lugn terrängtur med Kassi, Nora hade Mellu och Jessica Grips, det var skojj. Ganska gött att det var lugnt och bara skritt och lite trav =)
 
Sen på lördagen åkte jag och Nora till Vasa, och shoppade osv, hade det treevligt. Det var roligt iaf :D Sen på kvällen blev det SSO, och jag fick både Lejon och Viv att testa på Neverwinter, vi spelade på kvällen osv. 
 
Igår söndag så åkte jag till stallet tills klockan halv 12, för tidigt haha. Mockade någon box, ledde på nybörjarlektion och vi gick även ut på en terrängtur, några ledandes med hästar och även hundar och Erica red Fuffi, första gången på ett tag hon var i stallet, iaf som vi var i stallet på samma gång xD Efter det blev det muffins och glögg innan folk drog sig hemmåt.
 
Kvällen igår försökte jag plugga finska, men mest så spelade jag SSO och sedan Neverwinter haha, fick även Pettson att ladda ner spelet, och fter lite problem så funkade spelet i "safe mode". Viv verkar även gilla NW massa så det är sjukt skojj, fler tjejer behövs i Neverwinter! ;)
Haha asså, dendär bilden, hade kunnat vara finare haha xD
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!