www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Lotr eller TSC?

The Shannara Chronicles är en väldigt bra serie. Skrev för ett tag sedan om min serie obsession, well jag har tittat klart 4 säsonger Arrow nu, väldigt bra serie btw, sjukt värd att se. Iaf.
 
TSC är även det en bra serie, iaf om man som jag gillar fantasy och sånt. Gillar man Lotr och Hobbit filmerna tror jag TSC skulle vara en bra ide på serie. Väldigt liknande.
 
TSC handlar om en värld med elves, trolls, halflings osv. Dessa olika raser är stridande. Men man får i början av serien se demonerna, hotet som dem alla kommer få möta. Och serien handlar då, liknande Lotr, om en utvald som tar med sina vänner på ett uppdrag att fixa allting.
 
Jag har ju, till skillnad från andra inte läst böckerna. Så jag vet ju inte hur "dålig" serien är jämfört med bäckerna som den e baserad på. Men jag tycker MTV lyckats bra med att få en fantasy serie som är, helt enkelt bra.
 
Och efter att ha sett hela serien på en dag, så kan jag säga att det ska bli intressant att se nästa säsong. TSC är inte i samma klass som tex. GoT, men ändå värd att titta :D
 
 
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!