www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Jag har en obsession över serier

Dethär med serier haha. Tittar just nu på 9 olika serier, och har en till nedladdad och klar att titta på. Senaste tiden har jag börjat se på The Flash och Arrow, två så sjukt bra serier, och dem är ju typ från samma "värld" och liknande varann så därför dem båda är lika bra i guess :D Mitt tips är att se dem serierna iaf :D
 
Min header är den även väldigt "jag" inspirerad. Den är först skissad från en irl bild på mig och Mellu, men inte menat att föreställa mer än häst och ryttare. Iaf från skissen målade jag en grå häst. Och utrustningen blev svart/grå/lila. Väldigt nöjd må jag säga. Kunde "suddat" ut linjerna o de på hästen lite bätte och gjort de snyggare. Men måste bli klar med bilden nångång. Sen även ögat kunde jag gjort bättre. Orginalet på ryttaren var att göra en tjej med kort blått hår och ett lila lightsaber och lite jedi inspirerad klädsel. Efter att ha kommit till håret och ansiktet och insett att jag suger på att måla ansikte så målade jag inte på bilden på typ 2 månader. Sen började jag ju se på Arrow, och insåg att med en mask och en huva kunde jag slippa fixa så mycket med håret och ansiktet. Så det blev så.
 
 
 
Star Wars är ju sen dem bästa filmerna som finns enligt mig. Serie har jag lite strid om vilken som är den bästa. Men tror faktiskt att Game of Thrones toppar fortfarande. Arrow, The Flash, The Vampire Diaries och The Originals är alla 4 mycket bra dem med. Sen så The 100, Orphan Black, Pretty Little Liars och Teen Wolf är också bra. Men inte lika bra haha.
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!