www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

3 veckor, gått ut grundskolan

Det är sommarlov. Och jag är så glad, taggad och uttråkad på samma gång haha. Red lektion i måndags på Mellu. Det gick sjukt bra. Taggar att bara chilla fram tills söndag nudå. Kanske Powerpark nån dag. Kan väl dra igenom det som hänt senaste 3 veckorna.
 
Efter stafettkarnevalen var jag sjuk några dagar. Sista söndagen i maj färgade jag bort mitt blonda hår. Då blev det svart, elr aa lila/blå/svart. Sjukt fint. Trivas i det och känner själv att jag passar så mycke bättre i någon mörk hårfärg, typ svart. Aldrig mera blont iaf.
 
 
Efter att jag färgat det svart blev det 1 vecka skola och grejer. Gjordes inget viktigt. På fredagen var det bal. Var väl helt okej. Sista ordentliga skoldagen. Sen på lördagen, den 4:de blev det avslutning. Jag gick ut grundskolan! Nog en av de bättre och roligare sakerna jag gjort i livet, så härligt att äntligen få slippa skolan. Mera exakt högstadie. Härligt, awsome och bra.
 
 
Nåra utav oss tjejer som gick i 9:an ♥
 
Det var en så solig. Lagom varm och härlig dag. Liksom, härligt. Blir dock lite avundsjuk på alla vänner osv som tog studenten haha. Men 3 år till så får jag ta åtm yrkesexamen saken. Om jag slipper in dit jag vill ch klarar av den utbildningen vill säga. Men de ska inte va nåra problem. Iaf när jag kom hem så hade mami köpt en lite pressent åt mig, ett nytt armband ♥
 
 
Nytt fint armband ♥
 
~Jag ska bara vara mig själv, bara få vara mig själv~
Tack grundskolan för alla dem sammanlagt 9 åren, kommer inte sakna det.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!