www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Mot Sverige, göteborg

Imorgon startar bilen ner mot åbo, därifrån blir de båt till sthlm, och sen vidare :D Jag är sååå taggad :D
 
Packat idag, blev nyss tyyp klar, ska fixa de sista imorrn bitti. Vissa grejjer används liksom än ;)
 
Red ridlektion idag också, gick helt ok, det var regningt, förra veckan red jag Kassi, hon är en fin dam.
 
Blev bara en sånhär snabb nattupdate from life. Godnatt ♥
 
~random bild~

Lotr eller TSC?

The Shannara Chronicles är en väldigt bra serie. Skrev för ett tag sedan om min serie obsession, well jag har tittat klart 4 säsonger Arrow nu, väldigt bra serie btw, sjukt värd att se. Iaf.
 
TSC är även det en bra serie, iaf om man som jag gillar fantasy och sånt. Gillar man Lotr och Hobbit filmerna tror jag TSC skulle vara en bra ide på serie. Väldigt liknande.
 
TSC handlar om en värld med elves, trolls, halflings osv. Dessa olika raser är stridande. Men man får i början av serien se demonerna, hotet som dem alla kommer få möta. Och serien handlar då, liknande Lotr, om en utvald som tar med sina vänner på ett uppdrag att fixa allting.
 
Jag har ju, till skillnad från andra inte läst böckerna. Så jag vet ju inte hur "dålig" serien är jämfört med bäckerna som den e baserad på. Men jag tycker MTV lyckats bra med att få en fantasy serie som är, helt enkelt bra.
 
Och efter att ha sett hela serien på en dag, så kan jag säga att det ska bli intressant att se nästa säsong. TSC är inte i samma klass som tex. GoT, men ändå värd att titta :D
 
 
 
 
 

Min dator har problem

Min lilla fina laptop som snart är 2 år gammal har problem. Den kan ibland, utan anledning, få för sig att crasha och få bluescreen. Man bah "tack". Och det är verkligen irriterande. Man kan va mitt uppe i att spela SSO på event, eller göra en dungeon i NW, eller nått annat, typ se på Arrow, och datorn bah "ne nu får du va klar" oså crashar den. 
 
Jag och min pappa som e utbildad datanom (eller liknande, vet inte exakt haha) har båda försökt titta om den blir överansträngd eller om nått program är fel eller något. Men att den ibland crashar direkt då den blivit startad, då den gör INGETING, det bevisar att det är den som har problem. 
 
Dessa senaste dagarna har de varit lugnt. Men jag har inte gjort så mycket heller, jag har låtit den vara avstängs väldigt stor del. Den kanske bara bad om sommarlov den med xD
 
 
 
Jaaag älskar min pannlugg ok, eller aa mitt hår. ♥
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0