www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Hemma och trött

Hejsan, jag är hemma igen, eller aa har varit det i lite över 1 dygn. Kan man prata om hur skön ens egna säng är dock? Älskar min säng, dock är den lite söndrig.... hehe.
 
Var på ridlektion igårkväll, kan säga att jag var trött och verkligen inte hade någon kondition efter 1 vecka i bilen, men det var skojj och gick bra, red Kassi och vi hoppade, eller aa red "upphöjda bommar" som lektionen kallades. Både jag och Kassi var tröttis så hon vägrade 3 gånger, 2 av gångerna var det en klockren vägran, 3:dje gången var det ett litet lågt hinder som hon kan gå över så då fick hon skritta över haha. Vet med mig själv att jag var väldigt osäker vid skänkeln så där har jag nått att jobba med. Speciellt om jag har tänkt hoppa med Figo eller Kassi som båda älskar att smita från jobb om dem märker att det går haha.
 
 
 
Justde, denna dagen har bestått av lite NW och massa Youtube, gjorde även en ny video till min kanal efter sådär 2 månader. Blev nån dåligt mixad låt mixad av mig så drf, blandat med lite NW bakgrund och text till, tvingar ingen att titta så tittar du är det helt valfritt. Är den dålig är det bara att lägga på den och skita i den videon då =)
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!