www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Questing with Jane

Första avsnittet utav en serie som i framtiden kommer ha bort texten och ljud istället :D Dock har jag just nu igen mic, eller headset över huvud taget så lite svårt xD 
 
Ikväll taggar jag även hopplektion, hoppas det går bättre för mig o Figo än vad det gick senast jag red honom haha xD
 
 

Hemma och trött

Hejsan, jag är hemma igen, eller aa har varit det i lite över 1 dygn. Kan man prata om hur skön ens egna säng är dock? Älskar min säng, dock är den lite söndrig.... hehe.
 
Var på ridlektion igårkväll, kan säga att jag var trött och verkligen inte hade någon kondition efter 1 vecka i bilen, men det var skojj och gick bra, red Kassi och vi hoppade, eller aa red "upphöjda bommar" som lektionen kallades. Både jag och Kassi var tröttis så hon vägrade 3 gånger, 2 av gångerna var det en klockren vägran, 3:dje gången var det ett litet lågt hinder som hon kan gå över så då fick hon skritta över haha. Vet med mig själv att jag var väldigt osäker vid skänkeln så där har jag nått att jobba med. Speciellt om jag har tänkt hoppa med Figo eller Kassi som båda älskar att smita från jobb om dem märker att det går haha.
 
 
 
Justde, denna dagen har bestått av lite NW och massa Youtube, gjorde även en ny video till min kanal efter sådär 2 månader. Blev nån dåligt mixad låt mixad av mig så drf, blandat med lite NW bakgrund och text till, tvingar ingen att titta så tittar du är det helt valfritt. Är den dålig är det bara att lägga på den och skita i den videon då =)
 
 
 

Detta eviga tjat om youtube

Min youtube kanal är uppfräshad, klicka häär för att besöka den =)
 
 
Och, jag venne men av någon anledning lyckas jag inte alls hålla kaneln aktiv. Beundrar folk som lyckas få upp 1 eller flera videos per vecka. Videos som är något att se haha. Menar en stor del av mina är bara, random videos, inget att se.
 
Jag har lite planer. Men vill inte kasta ut något "random" utan hellre isåfall vänta nån vecka till och lägga ut någon video jag haft lite planer runt, och inte bara postat för att posta något.
 
Även lite planer kring spel som sims osv ;)
 
~2 senaste videosarna~
 
 
 
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0