www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Vem kan man räkna till vän?

Det här med hur man räknar folk till bekanta, och "vänner" och vänner, kom till mitt minne idag,

Bekanta, asså typ vänner från skolan, som man kan prata med och som är helt nice och ok, trevliga typer men inga jag är sådär speciellt bra kontakt osv med.

Vänner, såna även utanför skolan, sjyssta typer man alltid kan skicka till typ utan att va rädd "stör jag nu" och såna som helt jäkla bra och basic vänner. Man kan snacka lite om livet men vissa privata saker stannar privata.

Bra vänner, finns lite olika av dessa. Men helt enkelt dem där man kan lita på att finns där, man kan berätta för, prata med, hänga med osv. Hit räknas även bästa vännerna, som vet allt från vått till torrt om en.

Vissa personer, blir jag bara sååå sjukt lack på. Folk som bah "vi är väl vänner" när dem aldrig försökt vara snälla. Asså visst nån gång sådär så att man bah "wtf har den personen för snällhets sjukdom idag" sådär 1 gång / år, men annars är allt dem frågar, säger och gör bara i syfte att på nått sätt trycka ner en eller på annat sätt inte vara snälla. Komma och tjata om det eller "reta" en om det osv. Har en sak nån sagt som jag skulle kunna lägga hit, men näe...

Men aa, jag är helt enkelt sjukt glad över dem vänner jag har, irriterad på vissa människor och sånt. Men just nu flyter livet på bra, gämfört med hur förra året slutade och detta år började haha, så är jag iaf happy. Ikväll taggar jag TS och event, imorgon bitti taggar jag stallet, mysa med hästarna och bah ha de nice, även att försöka fixa klart min målning. Har inte haft tid nu på hela veckan...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!