www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Från hästryggen till provpluggning

Ugh, är så trött, ska hoppa in i duschen och sen sova. Tänker typ inte plugga. Orkar inte, för en gång skull ska jag sova haha. Asså, mitt bästa tips till er, om nån vill ha ett tips, är, planera din tid. Jag har inte det, och det får jag lida för, haha. zzzZzzZzz

Men aa, red Fuffis idag, massa länge sen sist, hoppar upp på honom med en sjukt bra känsla. Travar lite, ska värma upp i galopp, haha blir så frustrerad. För han vet exakt när ingen står på marken, då vet han att han kan hålla på lite hur han vill. Iaf med mig haha, jag ska rida han på lektion snart, punkt. Men iaf, Sandra och Grippis räddade våran dag genom att vara "dragningshjälp" haha. Så galopp fick vi. Sen travade vi på lite, gjorde volter, försökte böja honom osv, halter och annat basic, asså tappar så lusten dem gånger när han bah jäklas och vägrar lyfta galopp. Nästa gång jag rider en häst sådär planerat och inte lektion, ska jag checka upp lite övningar först så att jag har något att gå efter när hjärnan får blackout typ.

Om nån här som är duktig på helt skumma ord i ordkunskap vill skriva mitt prov imorgon, jag är redo för hjärnbyte elr nått sånt. Jag kan seriöst inget och, asså. Min skollust är nere på 0 igen, vilket inte är bra då vi ska söka typ, 13 februari elr något sånt... :C

Sammanfattning nudå:

*Planera tiden, allt från när prov ska pluggas, SSO ska spelas, YT tittas och när jag ska åka till stallet och ung när jag ska hem, när jag ska duscha och sova. Gäller mest vardagarna. Lördag och söndag är det tillåtet med spontana dagar =)

*Rid inte en häst du vet att du lätt tappar suget på om allt inte går perfa utan att ha en plan på ung vad du kan göra.

*Sov

*Stressa inte över Youtube kanalen. När jag vill och kan OCH HAR TID, ska jag göra videos, inte mitt i natten klockan 1.... ehehehe.

Åh asså, första bilden är typ, gammal haha, och andra bilden är från första tävlingen i somras, typ, hejdå tävling till dom sämre bommarna osv, då vi fick nya senare. Och videon är från senaste tävlingen. Blev taggad på sommar nu, har även planerat sommarens tävlingsoutfit. Saknas bara, allt typ haha.

 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!