www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Umeå var nice

Jag var ju till Umeå för snart 1 vecka sen, och det var sjukt skojj! :D 
 
Först på båten thräffade jag världens finaste Linneaa, Lydia Rainbrooke på SSO, kännt henne ett bra tag. Minns fortfarande första gången jag såg henne i SSO, Mikkis som jag även skypade med på samma gång fick det att låta som hon var typ 11 eller 12 haha, när hon var 17 xD Men iaf, vi pratade lite smått den kvällen, sen nån dag efter det såg jag henne när jag gjorde G.E.D uppdragen, så gruppade och vi pratade lite mera, addade henne i vän. Nån dag efter det fick jag joina hennes klubb Shady Bullets, även om jag var under 15 som var gräns så fick jag bli ledare. Hoppas och tror att Linneaa aldrig ångrat att hon lärde känna mig. Vi har haft så roliga skype samtal och även roligt på världens tråkigaste båt i lördags. Spelade sällskapsspel med henne och hennes sambo, försökte få med deras vän också men de gick inge bra haha xD Iaf Linneaa är awsome, och vill gärna träffa henne igen.
 
Sen i Umeå träffade jag en annan Neverwinter vän, och hans flickvän. Sjukt roligt hade vi och även skojj att träffa henne eftersom jag inte kände henne sedan innan då hon inte spelar NW haha, men iaf det var skojj :)
 
Annars så, köpte jag tuggummi och festis. Och boken "Ja jag har mens hurså" utav Clara Henry, asbra bok! :D Åt även lunch på Max, älskar Max food, bästa som finns ♥
 
 
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!