www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Ponnyridning, dike fullt med snö och video

Hej, varit lite tyst här idag, men det har vart, fullt upp.
 
Vaknade och hade en liten stund på mig att göra lite saker, sen blev det att åka och leda på ponnyridning, gick bra, inge barn trillade av och ponnyn var lugn och snäll hela tiden haha. Söt var hon också Jalla. Hade trevligt där med dem andra, tog foton, ledde, pratade osv.
 
Sen åkte jag hem, och sen till stallet för terrängtur, fint och bra snöigt väder. Hade Mellu, först travade vi och skrittade lite osv och sen blev det lite galopp. Mellu var hur trevlig som helst, vi kommer till slutet av vägen och ska svänga, vi svänger hemmåt och tar galopp en liten bit, jag försökte hålla Mellu i höger hjulspår men vi hammnar i mitten och sen går hon över till vänstra bakom Grips, snön är plan överallt så man ser inga diken osv. Så gissa vad Mellu gör, hon ska förbi Grips på vänster sida, stark ponny som hon är okej hon e över ponny måttet men ändå, ponny. Så drar hon iväg på vänster sida, rakt ner i diket haha. Jag åker av framför hennes huvud och landar i snön, får snö överallt, även i ansiktet. Det ända jag tänker då är "håll i tyglarna" men hon drar dem ur handen. Jag sätte rmig upp, spottar bort snö så jag kan andas, ser att Jessica håller i både Grips och Mellu så Mellu stack inte iväg som tur var. Jag ställer mig upp ur diket och märker att mitt ben gör ont. Men kan gå på de osv så får ta Grips medans Jessica checkar att Mellu är okej. Vilket hon var, och förhoppningsvis fortfarande är så hon inte fått nån sträckning eller något. Iaf så var vi båda lite i chock, jag menar allt hade gått så snabbt, vikten av att styra hästen dit man vill kan jag nu iaf. Hoppade upp efter att ha gått en liten bit, och Mellu gick lugnt och fint på mitten av vägen resten av biten hem. Travade och skrittade. Så, jag mår även fortfarande bra. Även om jag har lite "asså whut hände" känsla. Nu har jag iaf testat på detdär med att trilla av i terräng. Inte så annorlunda förutom hur tankar gick "nooo tappade tyglarna Mellu stå still!!" i halvt panik när jag kände hur tyglarna drogs ur min hand fast jag nyss trillat av och inte visste hur jag själv mådde haha.
 
Sen, ehm, tillbaka i stallet så tog jag hade om gumman och sen åkte jag hem. Nuu har jag spenderat kvällen med att spela lite SSO, filma och börjat redigera Raptor musik videon och titta UMK på samma gång, fanns några nice bidrag men inga "Wow fhan vad awsome" haha.
 
Nu är det lite mera redigering och sen sova som gäller för mig. Godnatt zzzZZZzzzzZZZzzz
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!