www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Plugg, plugg, plugg

Känns som det vart och är massa plugg hela tiden, inte dedär "Nu har vi bytt period och nu är det chilltime" för det är proov i finska på torsdag. Jag vet avd jag har att göra haha.
 
Iaf fått ut lite prov och fåtr veta lite betyg osv idag. Har sänkt i biologi, pga jag var sjuk före prov och skrev ett dåligt prov. Höjt i Finska, vill höja liite till så blir jag nöjd, men ska ha minst 6 eller 7 i sista perioden, vilket som får jag ju dock antagligen 6 i årskursbetyget isåfall. Men får försöka så gott jag kan ;) Sen igår fick vi veta engelska och modde och media, har normalt i alla dem, vill dock höja engelska 1 steg och höja media till 10 (A) för media är något jag tycker jag är tillräckligt duktig i :D
 
Igår var det ridlektion och i söndas fick jag rida Dantte. Dantte var en sjukt rolig häst att rida, svårriden, hans trav var "äkta trav" desto mer frammåt han gick desto mindre skumpigt haha, men annars är han en sjukt känslig och nice häst. Igår var det ridlektion på Kassi i dressyrsadeln, gick bättre än senast jag red henne i dressyrsadeln. Iaf så fick vi helt okej och fin galopp. Att sen efter lektionen få höra att man rider bra, det glädjer, dock liite stelt, något att jobba på :)
 
Idag är det tvätta ridkläder och plugga finska på schemat, ska och rida via skolan imorgon på eftermiddagen, friluftsdag, nyfiken på vad för ridlektion vi ska ha då det har vart lite olika idéer folk sagt haha. 
 
Saknar sommaren ❤
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!