www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Mästare, dagis och förkyld

Fredag igen, har gått en vecka sen sist, det har även blivit Februari. Den kalla månaden.

Senaste veckan har jag vart på prao på dagis, sammanlagt 30h fick jag ihop måndag - torsdag så är ledig idag. Det var skojj, fick min dagliga friska luft när man var ute med kidsen och även 1h vilopaus mitt på dagen när dem skulle sova. Även sjukt härliga kids, asså, barn är så goa. Dem dömmer inte folk. Haha. Men iaf, inget mera om det ska ut här.

Annars har jag vart i stallet, red Grips i måndags, haha gick helt ok, trevlig häst detdär. Tar Kassi på måndag ;D Och så, har jag mockat, gosat med hästarna, pratat med vänner i stallet osv, de usual helt enkelt.

Nu sitter jag hemma, är så fans förkyld och har tittat lite serier och YT, ska ta en dusch, sen blir det SSO och lite YT, kanske även lite Neverwinter, och snart. Ingen koll på exakt när, så KOMMER DEM GAMMÖA DUNGEONENS TILLBAKAA! Asså, när jag började spela NW, fanns massa goa dungeons att köra, nu är dom påväg tillbaka! :D Pirate king, Frozen Heart och Karrundax bla, dom som jag sprang runt och körde när jag först kom upp i maxlevel, they are coming tilllbaka! :D Även Castle Never, den dungeons jag aldrig hann köra, kommer tillbaka, och jag taggar det så iiin i helvete, hört så massa bra om den så första möjliga lediga party som kör den, i am in. Jag vill testa på det som alla sagt vart så awsome, och ber för alla mina själar att dem inte ändrat på alltförmycket, för då kommer alla sitta där i TS bah "neeej dom har förstört våran älsklings dungeon" och, ja, även alla andra människor som inte är i TS, och, jag vill inte det, vill bah ha massa pssitivt, och det ligger på craptic Sorry menar cryptic, att fixa allt bra ;D

Aja, i SSO ska jag och Elena Eve Dawnside hålla event ikväll, taggad :D Sen ska klubbägaren Brigitta Kim Underhand hålla event oså, så tror hela klubben sammlas för event ikväll hoppas så iallafall ;D Och jag är även MÄSTARE! Fatta att jag var på mest event under hela Januari, min plan för denna månad är att skippa så få event som möjligt, så att jag kan tagga att bli mästare. Sen så typ, efter Mars så ska jag ge så många pilar till Frej som hon behöver för att bli klubbledare, sen så ska jag typ, se om kvarvarande räcker till mästare för mig själv eller om de blir massa Pizza och hambugare osv från Kim :D

Ska man börja med YT eller inte?? Svenska/Engelska? I have noo idea. Ska börja med att fixa klart min målning!! Den har lämmnat på hälft, not okay.

 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!