www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Mäh, mitt huve

Tjena, lördag idag, fortfarande =) Vart på halloween hopptävling idag, startade 4 starter, hade skojj, trillade av, och fick 2 förstaplatser :D

Aja, i 40 red jag då Mellu och Kassi, först Mellu, hoppade upp på ponnyn, hon var pigg som fan och fhan heller att jag kunde rida henne. Men genom banan tog vi oss, med snabbast tid. Och pga banans skick blev det ingen omhoppning i 40, utan vi sparade de till 60. Så där vann jag med Mellu. Fattar egentligen inte hur vi förtjänade det, liksom min balans var likamed 0 och vi bah rusade i princip.

Med Kassi så var jag på nervös efter att ha hoppat Mellu, tror de var anledningen till att vi vägrade på ett blått hinder, ganska direkt efter ett lagomhögt lila. Undrar om de skulle gjort nån skillnad om jag inte hoppat med Miniponnyn Mellu, vet iaf att jag måste rida henne lite mer. Var verkligen inte van att sitta på henne och kände att jag inte kunde rida henne över huvudtaget, och de är inte bra. Men aa, helt nöjd över min o Kassis runda, förutom vägringen. Mitt fel.

Sen i 60, först hoppar jag Figo, de går svinfint, men sen kommer en vägring på de samma hindret. Jag blev helt paff. Fhan Figo borde inte vägrat. Men, igen, jag var för svag, mitt fel. Annars går de massa fint.

Kassi, rundan går superbra, före sista hindret har jag stigbyglarna helt fel. När vi går i mål går vi nästan utanför kornen så vi inte kom i mål. Vi typ skutta över kornen, på rätt sida. Sen tar hon en snäv sväng, och jag är på den leriga backen. Men jag hade kommit felfri i mål. Så jag går lite, och sen hoppas jag upp, travar runt lite, och hoppar omhoppningen. Felfritt, antagligen inte den bästa tiden. Tog skritt före sista hindret, rättade till mina stigbyglar och styrde henne mera rakt över de. Hållde mig på då ;) Erica och Grippen som var våra motståndare i omhoppningen, rev andra hindret, synd. Det gick annars riktigt fint för dem, och med tanke på att Erica inte ridit Grips knappt senaste tiden, gick det massa bra för dom.

Videos har jag nu redigerat i typ. 5h eller nått. Dom dyker upp på min kanal L Winterztarz i takt med mitt nät osv =) Det är alltså allas rundor, förutom 1 i bom-20, den filen måste ha försvunnit eller något. Sjukt synd, hon är duktig! =)

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!