www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Halsont och choklad

Vaknade med världens halsont, hatar verkligen att vara förkyld. Så idag blir en chill dag, och haha lär knappast vara helt totalfrisk imorgon så blir ingen skola imorrn. Ska sova hela dagen istället.
 
Igår var ju jag till optima, trots förkyld, men hallå. Öppethus osv, skolan är så sjukt fin. Var in och tittade på rummen där datanom utbildningen är osv, asså. Där vill jag gå. Punkt. Titade även in vid servitör osv, ska nog lägga det på min lista. Och kan även tänka mig djurskötare om jag inte kommer in till datanom.
 
Iaf, drog in en snabb sväng till hallppis och där fanns det inga bekväma kläder, verkligen inga bekväma. Dock hade dom några olika Victoria Secrets, asså, blev förvånad. Hallppis av alla ställen också xD Men iaf, enda som doftade någorlunda gott och som jag inte hade var Pure Seduction Body Mist så den fick följa med hem. Och sen 2 olika nya choklader. 
 
Marabo saltlakrits, asså, den är väl god. Lite skum då det är choklad mixad med saltlakrits. Men asså, den går att äta. Men ingen favorit så att säga, asså. Föredrar nog vilken Fazer choklad som helst framför marabo xD
 
Och sen köpte jag också Fazer's Mint & Chocodrops. Den igen är asgod, 10 / 10. Love it, finns typ inge mer att säga än att, den är awsome =)
 
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!