www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Blogglänkar - läsvärda bloggar

Dem länkar jag har under länkar är de bloggar jag läser dagligen, även GA's hemsida såklart haha.
 
Här är några utdrag och recensioner utav några av dem.
 
Quiethell.se
 
En nice blogg, välskrivna inlägg och en person som skriver bloggen som kan hålla bloggen intressant, mycket gaming i bloggen också vilket förståss är ett nice ämmne för mig att läsa ;) Följt denna blogg i ungefär 1 år snart, borde väl säga att den är bra. Uppdateringen är ingen 5 inlägg om dagen update men dem inlägg som kommer är välskriva och intressanta :D
 
Monokerus.se
 
SSO's nog största blogg just nu, med Esme som skriver intressanta och läsvärda inlägg om SSO, även tankar och åsikter. Hon har även en Youtube kanal som kanske skulle intressera någon. Vissa av hennes videos är intressanta ;) Och hennes redigeringar är ju gudomliga. Men aa hennes blogg är verkligen värd 1 besök eller flera :)
 
 
 
ZiiO.se
 
En finlandsvensk bloggare, sjukt bra bloggare menar jag. Hon skriver om hennes vardag i Åbo som studerande, och andra intressanta ämmnen, hon gör även videos ibland. Och dom är alltid välgjorda och trevliga att titta på. Sen kan man ju verkligen inte klaga på hennes bilder hon har i hennes blogg, fina! :)
 
Nellieberntsson.se
 
Sen har vi Nellie, awsome blogg, duktig på att uppdatera ofta med läsvärda inlägg, varierat med åsikter, inlägg från stallet, inlägg om kärlek och även om hat och mobbning. Sen videos från stallet och hennes liv kommer varje måndag och massa annat. Hon är en tjej med mycket på G och duktig på det hon gör och med vilja och driv, ungefär samma ålder som mig haha, skillnaderna. Hon vet vad hon vill och kämpar för sina mål. Vet att man kan ändra sin åsikt angående folk och inte alltid måste hålla sig till dem orden man sade för 1 månad sedan. Förebild. Det är vad hon är. Och bilderna man hittar i hennes blogg, allt från kvalite till snabba snaps, fina att titta på iaf! :)
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!