www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Throwback typ

Tänker jag tillbaka på för 1 år sedan så känns det som om det var såå länge sen, jag hade typ testat vara ute på Mellu i terräng för nån av dem första gångerna, och jag skulle börja 9:an, och jag hade klippt håret.
 
Så mycket som förändrats på 1 år haha, och jag kan säga att jag saknar inte förra året alls typ, eller aa sommaren 2015 var rolig, men 2016 har också var en rolig sommar, + och - med allt antar jag haha? Men aa, är så sjukt glad över att slippa högstadie, att va klar med grundskolan. Nått utav de bättre som hänt i livet. 
 
Och, jag fyller snart fucking 16 år, 16. Fhan jag börjar bli gammal, får man ha ålderskris som 16 åring haha? Jag vet att jag för inte länge sen bara ville bli 18, men, läskigt haha. Menar jag ska börja vid optima om 5 dagar, jag kommer dö. Jag blir sååå lätt nervös för saker haha. Ge min självkänsla nån, pliz? :P
 
 
Dedär var liksom jag förra året haha. Gillar håret dock, snyggt ♥
 
Det är ett av mina andra problem, jag saknar dedär korta lätta snygga håret, men gillar längre också och vet hur jag gick runt och saknade mitt långa hår när jag hade kort haha.
 
och mitt rum, titta på de haha. Så fult och orange. Tur att jag fick fixat upp de så att de ser bra ut just nu =)
 
Förra året var då, nu, ska jag ut på en terrängtur, imorgon blir det kanske bio eller bara chill, och på lördag blir det shopping, av skolgrejer och kläder. Asså är så taggad på skolan, men har sån panik ångest nervositet innför det också hehe.
 
 
Angående mina eviga hårproblem, håret börjar bli blekt av solen och jag har utväxt, ska man fixa till de eller låta det vara haha, för venne, gillar typ hur de ser ut nu, men ändå inte xD
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!