www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

*Insert rubrik*

hej, 2 veckor sen. Satt jag och var nervös över skolan och älskade Suicide Squad. älskar fortfarande Suicide Squad, är inte längre nervös över skolan och saknar sverige haha.
 
Skolan har vart massa bra, hängt med en vän som jag kännt sedan tidigare, och lärt känna en från hennes klass oså så vart med dem 2, och lärt känna lite folk i min egna klass också. Men det tog dock typ 1 vecka haha, de flesta är ganska osociala och blyga #SomJagHaha (veerkar de som iaf), men efter nu nästan 2 veckor känner jag några, och alla i klassen verkar hittils nice. Ingen som verkar elak eller nått sånt, och jah hoppas och tror jag kommer trivas bra, kanske tom att folk i klassen kan räknas som vän och inte bara klasskamrat, för tidigare så har de ju typ alltid varit typ att visst folk e väl typ trevliga, men man har liksom inte varit vän med folk. Utan mer "dig känner jag och går i samma klass som", sådär att råkar man träffa på nån utanför skolan kan man säga hej som mest, om man säger nått alls haha, men inte mycke mer vänskap än så. Men aa. 
 
Stallet har jag varit massa i också, som normalt. Vad annars liksom, tävlingen förra söndagen gick sjukt bra för mig och Mellu. Vi startade 40cm först, där kom vi 3:a, helt ok, jag var nöjd att vi kom till omhoppning haha. Sedan i 60cm så gick det lika bra ban och ridmässigt. Men vi lyckades på nått sätt ta hem 1:a plats rosetten haha. Jag är sjukt stolt över oss, lyckan var stor. Förra året så lyckades ju jag ta hem 1:a platsen i både 40cm och 60cm, men då var det också mindre motstånd eller vad man ska kalla det. Så jag är sjukt stolt över en 3:a plats och en 1:a plats. Menar det är mycke bättre än förra tävlingen haha.
 
Spelväg har jag varken orkat, hunnit eller hittat inspo till att spela haha. Visst jag har vart inne och kikat i NW, men asså, orkar inte typ. Och jag har varit inne en snabb snabb snabb minut på SSO, men tappat all spellust där med. CS:GO av alla spel har jag spelat mest senaste haha. Men liksom, som jag tror jag skrivit tidigare, kan inget alls om de spelet. Tycker bara de e roligt att hoppa in i arms race och skjuta folk haha. 
 
Med vänner har jag vart massa också, i skolan, i stallet osv, varit ovanligt social haha. Men tex i fredags var jag och Sanna hos Noras tills 1 tiden på natten. Vi hade före varit i stallet och fixat där. Och igår var jag på powerpark med 5 vänner från stallet hela dagen. Och det var sjukt skojj :D
 
Kan också nämna att jag är smått förkyld. Men tycker jag kan gå och bli frisk tills imorrn. Hinner, orkar och vill inte vara förkyld just nu ju haha. Och mitt rum är nästan städat. Och jag har ordning på alla mina spellistor med musik på spotify. Det är typ mina hobbys när jag är småförkyld. Se film och YT eller lyssna på musik medans man städar rummet och fixar med småsaker som typ orda upp ens smink eller böcker eller kläder eller spellistor enligt nån ordning haha.
 
Och jag blir irriterad på mig själv, ofta, mest kvällstid och morgontid. Ifall någon undrar, så jag kan inte sitta utan att göra nått. För då blir jag bara irriterad på mig själv och mina tankar. Kan också hända på en tråkig lektion i skolan. Och bussen dit och hem haha. Farligt att tänka för mycke..... =)
 
 
 
 
Ja sorry för massa bilder från min IG, btw följ mig där ;) Winterztarz 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!