www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Godmorgon

Vaknade nyss, sent, jag vet haha. Kanske dags att bärja vända på dygnet nu denna vecka, nästa vecka på tisdag ska jag till skolan, till optima, och börja på datanom linjen. Ehhh, jag som är en blyg människa, och nervös som venne vad, och blyg, ska börja i en klass, där jag inte känner nån, i en skola där jag knappt känner nån, vad har jag gjort för val haha. Dock ska det bli skojj, men är så nervös. Över att alla kommer hata mig, över att bli lämmnad utanför och utan vänner, nervös att de ska bli som i högstadie helt enkelt, även om jag inte hade det dåligt, så hade jag det inte bra heller. Liksom, klart det alltid finns folk som har det sämmre än en själv. Men aa, jag är nervös helt enkelt haha.
 
Idag ska jag chilla, baka nått gott att ta med till stallet, och sen åka på ridlektion, sen blir det att äta massa gott haha. Vi körde som deal på senaste tävlingen att för varja rosett så tar vi med nått gott, så vi är väl kring 4 st som tar med imorrn, och 2 st som ska ha med en andra gång ;)
 
Denna vecka venne jag hur den blir. Stallet mån, tis och ons är väl typ inplanerat. Sen vill jag åka och shoppa nån dag också. Lite skol grejjer såsom penna osv, en ryggsäck med laptopfack, och nya kläder tack haha, och jag vill se filmen Suicide Squad också, varit taggad på den sen jag såg Arrow och fick höra av en vän varför dem dödade bort alla i Suicide Squad dem hade i Arrow haha :P
 
Aja jag borde väl ta och hitta nått att äta nu haha, frukost var dagens viktigaste måltid eller hur var det haha.
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!