www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

9 dagar kvar till skolan och en hel massa mer

Heej, jag tog paus från internet i nån vecka, och en lite längre bloggpaus, men sånt händer.
 
Kan väl börja med att berätta lite "nyheter" hästväg den senaste månaden. Jag har ridit 4 ridlektioner, på Figo, Figo, Grips och senaste på Mellu.
 
Jag och Mellu har varit på nån terrängtur, hon e så härlig i terräng, väldigt pigg, så jag måste dock öva min broms haha, men annars så tror jag vi 2 har klickat väldigt bra om jag får säga det själv.
 
 
 
Vi hade en hopptävling den 16:nde (troor jag det var haha) och det gick, inte det bästa det kunde gå, jag skyller på att jag satt på fel svart sto, och på Figo så gjorde jag helt enkelt inte mitt bästa från början, på med sporrar och lite bättre självkänsla och lite mindre nervositet, och upp på Mellu istället för Kassi, så ska nog allt gå bättre. Asså visst när man tittar på rundan på vido så ser det helt ok ut, förutom nån onödig vägran och några bommar som åkte onödigt långt ner. Men i mitt huvud kändes det så mycket värre. Jag måste få bort min nervositet haha.
 
Här är min YT kanal btw, finns video ute från tävlingen, jag tävlade i klass 2 & 3 (ja, alla starter och prisutdelningen är i en o samma video / klass)
 
Sen blev det dags för att åka och ta terrängmärket. Förutom att jag måste komma upp från min djupa dressyrsits i galopp då det gäller terräng & hoppning, och så måste jag få upp min kondition. Så gick allt bra haha. Och det var så roligt! :D Och jag, som alla andra som åkte dit, klarade märket, jag är stolt över mig själv, och mina vänner! Applåder åt oss :D
 
Detta var hästen jag red, Savira :D
 
Sen förutom det så har jag hyrt Mellu en del extra mot dagshyra, så jag börjar bli fattig haha cx Men det är skojj, och skulle jag va en såndär rik människa så skulle jag gärna vara medryttare på henne såsom nåra andra vänner just nu är på deras älsklingshäst, men det är dyrt. iaf just nu, haha.
 
 
Sen så den 2 augusti blev det hopptävling i malax, jag och Mellu tog oss an bom klassen och 50cm, båda var clear round, fick rosett ur bom, men mellu passade på att smita förbi vid en våg i 50, så ingen rosett där, dock fick nora rosett ur både bom och 50 med henne, jag är ändå nöjd, och bara mitt eget fel att hon smet förbi haha.
 
 
 
 
Justde, kan ju också nämna att jag shoppat lite nya grejer, tex. ridbyxor, schabrak och benskydd. Men aa, häromdagen då jag o pappa var till Vasa sådär allmän såg jag ett lila, snyggt och inte alltför dyrt schabrak, så det blev mitt, tsm ,med ett lila hoppspö och nya ridhandskar. Sen hade Horze nyss rea, så då blev det ettpar ljusa jeansridbyxor som kommer fungera som tävlingsbyxor och tränings / lektions byxor. Nya ridsockor behövs alltid, och sen köpte jag även gråsvarta benskydd, trodde inte dem skulle va lika snygga som dem faktiskt var, men jag gillart. Matchar bra med lila ;) Sen sista köpet blev en mörklila grimma åt Mellu haha, hon har en rosa grimma just nu, jag gillar inte rosa. Såatt. hehe =)
 
 
Venne vad mera det finns att skriva just nu, Jag tittar igenom The Vampire Diaries igen just nu, för att den serien är bra, och jag har alla på dvd/blu-ray fram till säsong 5, men typ aldrig tittat dem, för köper ju dem då det gått nått år och dem är sänkta i pris haha. Jag har sett igenom alla Hobbit och Lotr filmer, älskar älskar älskar. Jag taggar skolan, men är nervös haha. Min dator hatar mig foretfarande, blue screen och sånt skit, taggar ny dator, nu ska jag påtal om dator försöka spela lite Neverwinter utan att datorn dör alltför mycke ;)
 
Kommentarer
Postat av: FrökenTV, bloggen om tv och film

nice

2016-08-07 @ 13:23:53
URL: http://efji.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!