www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

*Insert rubrik*

hej, 2 veckor sen. Satt jag och var nervös över skolan och älskade Suicide Squad. älskar fortfarande Suicide Squad, är inte längre nervös över skolan och saknar sverige haha.
 
Skolan har vart massa bra, hängt med en vän som jag kännt sedan tidigare, och lärt känna en från hennes klass oså så vart med dem 2, och lärt känna lite folk i min egna klass också. Men det tog dock typ 1 vecka haha, de flesta är ganska osociala och blyga #SomJagHaha (veerkar de som iaf), men efter nu nästan 2 veckor känner jag några, och alla i klassen verkar hittils nice. Ingen som verkar elak eller nått sånt, och jah hoppas och tror jag kommer trivas bra, kanske tom att folk i klassen kan räknas som vän och inte bara klasskamrat, för tidigare så har de ju typ alltid varit typ att visst folk e väl typ trevliga, men man har liksom inte varit vän med folk. Utan mer "dig känner jag och går i samma klass som", sådär att råkar man träffa på nån utanför skolan kan man säga hej som mest, om man säger nått alls haha, men inte mycke mer vänskap än så. Men aa. 
 
Stallet har jag varit massa i också, som normalt. Vad annars liksom, tävlingen förra söndagen gick sjukt bra för mig och Mellu. Vi startade 40cm först, där kom vi 3:a, helt ok, jag var nöjd att vi kom till omhoppning haha. Sedan i 60cm så gick det lika bra ban och ridmässigt. Men vi lyckades på nått sätt ta hem 1:a plats rosetten haha. Jag är sjukt stolt över oss, lyckan var stor. Förra året så lyckades ju jag ta hem 1:a platsen i både 40cm och 60cm, men då var det också mindre motstånd eller vad man ska kalla det. Så jag är sjukt stolt över en 3:a plats och en 1:a plats. Menar det är mycke bättre än förra tävlingen haha.
 
Spelväg har jag varken orkat, hunnit eller hittat inspo till att spela haha. Visst jag har vart inne och kikat i NW, men asså, orkar inte typ. Och jag har varit inne en snabb snabb snabb minut på SSO, men tappat all spellust där med. CS:GO av alla spel har jag spelat mest senaste haha. Men liksom, som jag tror jag skrivit tidigare, kan inget alls om de spelet. Tycker bara de e roligt att hoppa in i arms race och skjuta folk haha. 
 
Med vänner har jag vart massa också, i skolan, i stallet osv, varit ovanligt social haha. Men tex i fredags var jag och Sanna hos Noras tills 1 tiden på natten. Vi hade före varit i stallet och fixat där. Och igår var jag på powerpark med 5 vänner från stallet hela dagen. Och det var sjukt skojj :D
 
Kan också nämna att jag är smått förkyld. Men tycker jag kan gå och bli frisk tills imorrn. Hinner, orkar och vill inte vara förkyld just nu ju haha. Och mitt rum är nästan städat. Och jag har ordning på alla mina spellistor med musik på spotify. Det är typ mina hobbys när jag är småförkyld. Se film och YT eller lyssna på musik medans man städar rummet och fixar med småsaker som typ orda upp ens smink eller böcker eller kläder eller spellistor enligt nån ordning haha.
 
Och jag blir irriterad på mig själv, ofta, mest kvällstid och morgontid. Ifall någon undrar, så jag kan inte sitta utan att göra nått. För då blir jag bara irriterad på mig själv och mina tankar. Kan också hända på en tråkig lektion i skolan. Och bussen dit och hem haha. Farligt att tänka för mycke..... =)
 
 
 
 
Ja sorry för massa bilder från min IG, btw följ mig där ;) Winterztarz 

Suicide Squad

Igår var det en regning lördag, och jag, pappa och min bror bestämmde oss för att åka och se Suicide Squad.
 
För er som missat vad filmen handlar om, så är det ett gäng skurkar som regeringen med hjälp av batman fångat in, eller ja Argus med hjälp av batman har fångat in dem för att vara mera exakt, och dom får alla en nanobomb i sig, och "tvingas" att hjälpa till med ett upprdag. Däremellan är det flashbacks, komedi och seriöst. 
 
En asrolig film, måste nog säga att Harley Quinn och Jokern e mina favorit karaktärer. 
 
Jaa, mera kan man väl inte skriva utan att spoila. Men tipsar om att dra och titta filmen :D Såg den i 3D btw, jag vet inte om det är bara jag som har lite svårt för glasögonen o 3D haha, men det var ändå bra, och roligt att se 3D igen för en gångs skull.
 
 
 
 

Förbereda hopptävling

Vi stalltjejer har som uppgift att ordna en hopptävling tills söndagen nästa vecka, så det är det vår chatt är fylld av just nu haha, och ingen förstår sig på hur man ska få fixat en logo på rosetterna så snart blir det rosetter utan logo haha. Vi har även fixat rosor åt alla som kommer placera sig 1:a, 2:a eller 3:a. Och tröstgodis / berömmelse godis åt dem i första klassen.
 
Det är kul att ordna hopptävling, ska bara hoppas att folk har tid att komma och vill komma nudå, och på måndag blir det att skicka ut inbjudan till alla som inte rider regelbundet vid stallet. Desto fler tävlande desto bättre :D
 
Annars så ska jag väl försöka äta nån lunch och så nu, och chilla. Skulle vara skojj med bio idag också, men får ta det senare.
 
Sen tror jag kanske jag ska läsa nån bok också, länge sen sist och böcker brukar va skojj #randombild
 
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0