www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Soova, trött och allt där emellan

Vaknade klockan 12 igår morse haha. Morgon och morgon kan man ju dock diskutera.... Kunde ju inte riktigt ta mig till skolan då iaf haha. Missade veterandags saken också. Synd egentligen, men vad gör man. 
 
Jag mår så bra med klassen jag böt till i höstas. Och med dem vänner jag faktiskt har i skolan. Men en del av mig önskar väl ändå att jag gjort det tidigare. Eller bytt skola helt. För även om man bytt klass ser man ju fortfarande dedär samma människorna som förut på raster. Dem finns på samma område och aa. Ibland ofta även säger några jäwliga ord eller 5. Är så trött på de. Ibland är de helt lugnt, ibland är de inte. Och blir bah på trött på att om man nu måste va elak att man är det mot personer MED MENING. Liksom, att du säger något så att personen faktiskt hör, så att personen känner sig, dålig, hemsk, får sämmre självförtroende, ska bete sig som om man är nått jäwla virus är ju också jäwligt onödigt. 
 
Detta, detta e jag "oroad" eller vad man ska kalla det för, angående att börja helt ny skola. Liksom, de att folk inte ska kunna va snälla. Inte ens lära känna en innan man bestämmer "denna person är ett jäwla virus". Sånt stör mig så mycket. Och är något jag inte vill ska hända. Men samtidigt vet att kan hända så lätt i dagens samhälle. 
 
Man försöker, så mycket, med att bah "jag bryr mig inte om vad andra tycker" men ändå, bryr man sig, det går ändå in. Man visar oftast kanske inte det. Men det går in, för man vill inte vara dendär ingen bryr sig om. Jag har det ändå bra. Kan bah koppla bort och åka till stallet. Men ibland, sällan, går det inte ens där. Då är SSO och NW alltid lika härligt. Sällan jag känner mig bortknuffad, mycker mera välkommen och folk är glada att jag sitter där och pratar och spelar med dem. 
 
Känslan, skillnaden mellan att stå där i skolan. Eller sitta i TS, är så, stor, på något sätt. I skolan vet alla att man är dendär blyga personen som inte är som alla andra och ingen e superbra vän med. Pratar sällan och är oftast trött och ser deppig ut haha. Lovar, fråga vem som helst i TS, jag är inte blyg, nånstans. Och tor nog typ alla skulle svara att jag är en trevlig och bra vän. Och många känner mig bra, andra sämmre och andra bättre. 
 
Vill egentligen börja ny skola så att folk ska få lära känna mig. Och hur trevlig jag är. Men på samma gång är jag orolig att jag ska va lika tyst. Då jag inte känner någon haha, eller att någon som kännt mig sedan innan kommer där och på något vis lär känna alla och berättar om en och man är i samma sits som förut.
 
Vet även att jag i stallet enligt de flesta oftast är glad och inte blyg osv.  Skillnad från skolan.
 
Snart, snart är det sommar, jag går ut helvetet, och slipper det. Ta inte åt er ni som är trevliga. Ni är trevliga, tack för de. Haha så fint dock att jag lyckades sova tills klockan 12. Tur att jag inte vaknade typ, tror en och en annan lärare skulle blivit smått irriterade på mig haha. Random bild btw =)
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!