www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Hemma och sjuk

Sitter hemma just nu och mår dåligt, kan typ inte sova och ingen matlust heller, har skoluppgifter att skriva och ord att plugga i engelska och finska också. Så otaggad. Detta är liksom verkligen fel tillfälle att va så otaggad och sjuk men vafan gör man liksom. Blir att faktiskt försöka hitta nån sömn och banka in i huvudet att jag måste plugga så jag går ut skolan med något sorts betyg haha.
 
Annars då? NW har dubbel XP, har min GWF i level 65, finns massa jäwla lairs som bah dödar mig så rage quitade spelet tidigare haha.
 
SSO har vi fortfarande praktikvecka med RF, ska ha mitt event imorgon kväll. Planerat allting så kan bah chilla tills eventet så jag orkar hålla det. Det är ett GoT inspirerat event. Taggad på att hålla det :D
 
Skolan ska jag skriva film recensions om filmen Tristan & Isolde. Har helt glömt av alla skoluppgifter då jag inte mått bra men imorgon blir det film och levla och sen musik och skriva recension ;)
 
Stallet då, jag red Mellu i måndags, dressyraktig lektion. Gick väl helt bra. Nya övningar som var smått förvirrande men asså, Det var massa skojj ändå.
 
Vänner, har jag många goa av. De icke vänner jag har, har jag inte hört och märkt av något sen i tisdags så de är gött. Skulle inte orka träffa på sånna icke vänner heller. Jobbigt ju, speciellt de blickar man får och sånt skit.
 
Random fakta. Sade väldigt jäwla högt i skolan i måndags att jage bisexuell. Var la nåra folkz som man inte känner så bra som hörde det. Men, vafan, har ju inget med dem att göra anyways så om dom vet de elr inte är la ingen skillnad. Har dem lust att gå omkring o va judgy människor får dom la va de, inte för att jag förstår varför haha. Borde slippa dom om 2 månader ändå såatt.
 
Tycker fortfarande att folk bah kan hålla käften med något som sårar folk. Vet själv att jag i tysthet dömmer folk beronde på vad man hört om dem eller utssende osv. Men fhan heller att jag skulle säga de högt och såra nån. Är typ högst upp på min "rädd för att göra" lista. Sånt mår man la inte bra av heller. Att såra folk alltså. ush...
 
Bild tagen för nåååra dagar seeen.
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!