www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

3 månader i GA

Detta är ett inlägg om spelet Star Stable Online
 
Idag är det 3 månader sen jag joinade GA, det var en onsdag. Stog i hillcrest och skulle köpa en vit islänning, visste att jag ville ha en men inte vilken färg och då kom Frej och bah "Vit Lilz, som jag" :D
 
Jag o Kim brevade och jag fick joina, jag hade skrivit till Hannah lite tidigare men Kim hade glömt bort det, gått kanske 1-2 veckor xD Men glad att jag joinade då.
 
Jag var ju med i GA kring Juli/Augusti och kanske även september? Men då lärde jag typ inte känna någon. Lite granna men inte mycket. Eget fel då jag var oaktiv och inte hade SSO lust, tappat den då jag kickades från SP och den kom typ inte tillbaka. Frej var inne massa på mitt konto under den tiden och hon fixade in sig i GA då, glad att min tid där då gjorde nånting för någon xD
 
Iaf, när jag joinade GA igen var jag mycket mera aktiv. Lärde känna folk. Minns Lisa var 1 av de första jag lärde känna bra, Lisa Youngstorm ♥ Sen hag jar lärt känna maaassa folk. Jag blev även mycket aktiv på event och med att hålla event. Och varit det ever since. 
 
Jag är ju terränglärare nu, och anledningen till att jag blev det var min inspo till lektion. Jag sprang runt i SGB och hittade ett lite svårare "hinder" och då jag lärt mig själv att hoppa hindret så fixade jag en hel bana innehållande hindret. Frågade på mötet senare om man får hålla lektion och inte vara lärare. Fick svaret nej så när formuläret kom upp så ansökte jag direkt. Fick hålla en testlektion, den blev vid Vingården, hade planerat en lektion där och visat min ide för några få medlemmar och satt där nervös men glad. Höll min lektion och fick några dagar senare ett godkännande :D Nu hållit 3 lektioner allt som allt och planerar som bäst en tävling, ska bara tänka igenom allt praktiskt, hur ska den gå som smidigaste osv. 
 
Iaf, GA är verkligen en awsome klubb, inte för seriös, inte för flumm. Ordning och reda men inte för mycket "Boss" från de som leder klubben. Älskar er alla i GA, ni e goals på en SSO familj. Och fan om jag inte kan ta mig till träffen i Augusti, då kommer helvetet loss för mig haha.
 
 
Jag och fina Lejon, hon e på praktik i RF denna vecka, kommer sakna henne och alla andra 9 st som e där borta ♥
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!