www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

This is my life... not your life =)

Låt mig börja detta inlägg med att säga att detta är vad jag läst, sett, upplevt, fått höra om, och hur jag helt enkelt uppfattat saker och ting.

Men iaf, asså, alla har vi väl någon gång hört eller sett ungar som sagt något elakt åt någon annan, oftast lågstadie notera, i finland kallas allt mellan 1:a klass till 6:te klass lågstadie åldern, där är ungar, iaf vad jag märkt som värst i dagsläget, folk i högstadiet börjar faktiskt få vett, iaf tjejer, men sen finns de ju elaka folk även där.

När jag gick i lågstadie så jag varken sminkade mig eller bar särskilt mode aktiga kläder, till skillnad från flera i min klass, jag kunde vara ganska elak på mitt sätt, eller ja de va väl i 4:an och början av 5:an. Jag färgade mitt hår lila i 5:an, fick kommentarer som "wtf har du gjort med ditt hår" och så vidare, då, då kändes de ju inte skojj at all, man blev ju lite ledsen. Men nu är flera av dem demdära snälla vännerna, liksom, man var bah en unge, kunde inte riktigt tänka klart mellan vad man borde säga osv skiet. Vill även ge massa cred åt dem vänner jag känner som är typ 10-12 och som enligt mig har lika "vettigt" tanke sätt som jag, elr vad man ska kalla det, iaf. Nu för tiden, blir jag sjukt arg, då jag ser folk i min ålder som ska klankla ner på andra för att man är "fet" eller "ful" eller inte är som alla andra helt enkelt. Blir så jäwla arg på artiklar där de står att folk i 14 års åldern försökt ta självmord pga de jag skrev där uppe, eller ja, blir inte arg på atriklarna, men på dom jäwlarna som ska klanka ner på folk, dom som inte kan bah sköta sitt och ignorera dom/det dem inte gillar osv. Liksom det angår väl förfhan inte dom hur någon människa i världen som dem inte på något sätt är tvingade att umgås med ser ut, eller väljer att klä sig, eller vad denne har för kön / sexualitet och så vidare.

För och försöka samanfatta detta lite snabbt, hur någon ser ut, vad en människa gillar för musik, hur en människa vill klä sig, vad en människa är för kön eller vilken sexualitet någon har, är inte egentligen något som angår någon annan, liksom fine, man kan se på utseendet vad för klädsel osv nån gillar, kanske även musik, oftast även kön, ja oftast, tänk så äre nån liten stackare kille ex. som är trans och inte påbörjat förändrig osv aa ni förstår säkert min point. Osv, men ingen har nått jäwla måste att ha något med personen och göra isåfall!

Den som är en homofob som tycker det är "så jäwla fel" med bi och gay folk, eller den som tycker det är så jäwla "fult" att nån är tjock eller att nån har just den klädstilen. Fuck den personen, denne BEHÖVER inte på något sätt ha något att göra med den som den har något emot personen. Går det någon i den personens klass som denne inte gillar,och denne bah inte står ut, men förfhan då kan den ju alltid gå och be om att få byta klass, istället för att försöka få någon att må dåligt genom att va elak och frysa ut personer. Men vill även lägga på klart att jag tycker sånna personen inte har nån jäwla vettig tanke, liksom förfhan. Vad in i helvete spelar det ens för roll hur "fet" eller "ful" någon är, eller vad spelar de för roll vad för jäwla sexualitet någon har. Vad annat än hur TREVLIG och SNÄLL spelar egentligen roll?

JAG böt klass, för att jag kände att de i min gammla klass INTE VAR MINA VÄNNER, jag matchade inte med dem, och dem var väl inte sådära supersnälla mot mig, jag kan ha vart väldigt elak mot dem nån gång också, då jag mått dåligt över hur dem betett sig mot mig. Och jag är sjukt glad att jag fick byta klass, till en klass där jag trivs, där grupparbeten för mig FUNGERAR utan problem typ, där jag kan jobba och va glad med klasskamraterna på rasterna, slippa sitta ensam i något hörn när alla mina vänner är på lektion men inte jag osv.

Detta var nu ett lite flummigt ishy inlägg, där jag ännu en gång ville få ut min åsikt, och jag skrev helt enkelt av mig lite, sånt är bra, att skriva av sig känslor. Sen att det någonstans blir lite dubbelmoral pga sånt jag kan skämta om, ett för mig väldigt vanligt uttryck är "haha man måste ha lite klass på sina vänner, dem måste ju vara snygga" och sanningen i den är, 0, inget, jag skiter fullständigt i hur du som personer ser ut, är du min vän är jag din vän, är du snäll mot mig är jag snäll mot dig, osv saker. Och denna mening kan även vara en komplimang till mina vänner i många fall ;) Men aa, skulle aldrig seriöst klanka ner på någon eller något liknande, fyfhan för sånt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!