www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Godmorgon, eller något

Det är morgon, iaf i min värld, för jag är fortfarande förkyld, vaknade första gången kring 7, kände bah att näe fyfhan jag mår inte bra idag heller, och gick ner, tog en kopp varm oboy och lite nässpray, sen gick jag o la mig igen, vaknade för cirka 1h sen, suttit o kikat genom lite saker på telefon och trögat. Nu är min plan att äta lite mat, sätta på en najs YT video medans jag sätter mig ned med lite skolböcker och en hög näsdukar som kmr blir flitigt använda, liksom ligger väl lite efter i massa skolsaker. Och det hemskaste med att vara sjuk, de fan att man får sån inspo att dra ut på en löptur eller dra till stallet på ett ridpass, och bah få göra något, men istället ligger man hemma med förstörd hals och rinnande näsa, tummen ner till "back to school förkylningen" som alltid kommer varje jäwla år.

Annars så, igår försökte jag göra lite skolsaker också, på kvällen mådde jag bättre än jag gör nu iaf, så packade väskan och sånt, men vaknade somsagt imorse o mådde hemskt. Lite synd för saknar ju ändå vännerna lite, och kommer ju ligga massa efter.

Sen ang spelande igår, jag spelade lite NW kring 13, levlade min hunter medans Ica levlade din CW och sen körde vi en eCC, den eCCn gick väl helt okej, med healer som inte riktigt healade så bra och med en tank som inte tankade sådära superbra känns de som om vi hellre tagit med 3 hög dps gwf's. Sen gick jag in på SSO och skype, prata med Cory och Kladd, vi levlade, sen drog Kladd, och jag drog tbx in på TS och NW.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!