www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Djez, fyfan

Först och främst, förutom att jag är förkyld, och typ inte mår bäst psykiskt eller vad de nu kallas, så har jag inte riktigt nån anledning till att INTE bloggat. Kan även säga att jag o Mellu fick en rosett, vi blev felfria, och lyckades även få halva banan i galopp :D

Det är doe inte vad jag tänkte skriva om, det jag tänkte skriva om är bilderna nedan, det är saker en guild "mate" skrivit till mig, enkelt sagt, han har sambo och en dotter. Så, naj jag tycker inte det är ok att en som är kring 36 år skriver sånt skit till mig som är 15 år. Yees guild ledaren iaf typ ledare har tagit upp det med honom o jag har även skrivit lite själv åt honom o förklarat att jag inte tyckt det var ok. Doe, har jag fortfarande varken fått nån ursäkt, eller förklaring, eller något sånt. Utan mera beskyllningar lagt på mig i form av "du hade inte behövt gå till andra i guilden och berätta, du kunde tatt upp de hos mig direkt istället" osv. Liksom, näe, fyfan. Tror har seriöst att jag på fullaste allvar ens skulle tänkt tanken att bah ta upp nått sånt med honom utan att berätta för en ända jäwel o.O

Um, för å ta de från början, först bah började han skriva till mig via FB messanger, den typ 7 september. Inge skumt med det, han har obviusly tråkigt på jobbet, och jag menar, varför inte skriva med en trevlig vän under resterna liksom, den typ den 9 september, då skrev han en sån emoji ni ser på första bilden, det som står där senare skrevs nog nån gång senare, asså att de skulle va bra bah för att jag skriver med honom #creep

Iaf, första gången jag såg det ja bah "wtf okay" och svarade nått i stil med "Tja :)", försökte typ ignorera emojin helt enkelt. Sen har han även skrivit saker som puss o kram både in game och via messanger, och även haft sin karaktär i spelet utan tröja med jag tror inte ens byxor på sig, o skrivit ett tell åt mig bah "lilz titta på min karaktär" och även då fick jag #creep känslan, men valde att ignorera det. Men sen, i typ tisdags tror jag de va, skrev han igen "puss o kram" i ett tell in game åt mig, och där brast det. Jag tog upp de med nåra engelska vänner, med 2 andra guild mates, och senare på kvällen med en till guild mate, och, jag är så jäkla gla att jag har så bra vänner, som finns där för mig. Ett stort fett jäwla  till alla vänner, även till dem jag vet skulle finnas där om jag skulle berätta för dem. 

Men aa, kände bah att jag MÅSTE få skriva av mig, och jag menar, denna blogg är om mitt liv, såatt, why not skriva av mig här. Även en visning om hur jäwla creepy och skumma människor världen har att erbjuda. Och jag förstår även nu varför ens privata info, ska va privat, iaf tills man litar på nån till 110%

Just nu är jag väl tyyyp frisk, jag har hosta, näsan rinner, och som sagt, mår inte bäst psykiskt, lite pga detta, lite helt allmänt bah. Men de ordnar sig, igår var en skit dag, förutom kvällen då, den var awsome typ :D Men för de så, mitt headset gick sönder, jag fick ett utrbrott i tårar och för o få bort tårarna så aa. Men de lugnt nu. Lovar att de lugnt.

     

This is my life... not your life =)

Låt mig börja detta inlägg med att säga att detta är vad jag läst, sett, upplevt, fått höra om, och hur jag helt enkelt uppfattat saker och ting.

Men iaf, asså, alla har vi väl någon gång hört eller sett ungar som sagt något elakt åt någon annan, oftast lågstadie notera, i finland kallas allt mellan 1:a klass till 6:te klass lågstadie åldern, där är ungar, iaf vad jag märkt som värst i dagsläget, folk i högstadiet börjar faktiskt få vett, iaf tjejer, men sen finns de ju elaka folk även där.

När jag gick i lågstadie så jag varken sminkade mig eller bar särskilt mode aktiga kläder, till skillnad från flera i min klass, jag kunde vara ganska elak på mitt sätt, eller ja de va väl i 4:an och början av 5:an. Jag färgade mitt hår lila i 5:an, fick kommentarer som "wtf har du gjort med ditt hår" och så vidare, då, då kändes de ju inte skojj at all, man blev ju lite ledsen. Men nu är flera av dem demdära snälla vännerna, liksom, man var bah en unge, kunde inte riktigt tänka klart mellan vad man borde säga osv skiet. Vill även ge massa cred åt dem vänner jag känner som är typ 10-12 och som enligt mig har lika "vettigt" tanke sätt som jag, elr vad man ska kalla det, iaf. Nu för tiden, blir jag sjukt arg, då jag ser folk i min ålder som ska klankla ner på andra för att man är "fet" eller "ful" eller inte är som alla andra helt enkelt. Blir så jäwla arg på artiklar där de står att folk i 14 års åldern försökt ta självmord pga de jag skrev där uppe, eller ja, blir inte arg på atriklarna, men på dom jäwlarna som ska klanka ner på folk, dom som inte kan bah sköta sitt och ignorera dom/det dem inte gillar osv. Liksom det angår väl förfhan inte dom hur någon människa i världen som dem inte på något sätt är tvingade att umgås med ser ut, eller väljer att klä sig, eller vad denne har för kön / sexualitet och så vidare.

För och försöka samanfatta detta lite snabbt, hur någon ser ut, vad en människa gillar för musik, hur en människa vill klä sig, vad en människa är för kön eller vilken sexualitet någon har, är inte egentligen något som angår någon annan, liksom fine, man kan se på utseendet vad för klädsel osv nån gillar, kanske även musik, oftast även kön, ja oftast, tänk så äre nån liten stackare kille ex. som är trans och inte påbörjat förändrig osv aa ni förstår säkert min point. Osv, men ingen har nått jäwla måste att ha något med personen och göra isåfall!

Den som är en homofob som tycker det är "så jäwla fel" med bi och gay folk, eller den som tycker det är så jäwla "fult" att nån är tjock eller att nån har just den klädstilen. Fuck den personen, denne BEHÖVER inte på något sätt ha något att göra med den som den har något emot personen. Går det någon i den personens klass som denne inte gillar,och denne bah inte står ut, men förfhan då kan den ju alltid gå och be om att få byta klass, istället för att försöka få någon att må dåligt genom att va elak och frysa ut personer. Men vill även lägga på klart att jag tycker sånna personen inte har nån jäwla vettig tanke, liksom förfhan. Vad in i helvete spelar det ens för roll hur "fet" eller "ful" någon är, eller vad spelar de för roll vad för jäwla sexualitet någon har. Vad annat än hur TREVLIG och SNÄLL spelar egentligen roll?

JAG böt klass, för att jag kände att de i min gammla klass INTE VAR MINA VÄNNER, jag matchade inte med dem, och dem var väl inte sådära supersnälla mot mig, jag kan ha vart väldigt elak mot dem nån gång också, då jag mått dåligt över hur dem betett sig mot mig. Och jag är sjukt glad att jag fick byta klass, till en klass där jag trivs, där grupparbeten för mig FUNGERAR utan problem typ, där jag kan jobba och va glad med klasskamraterna på rasterna, slippa sitta ensam i något hörn när alla mina vänner är på lektion men inte jag osv.

Detta var nu ett lite flummigt ishy inlägg, där jag ännu en gång ville få ut min åsikt, och jag skrev helt enkelt av mig lite, sånt är bra, att skriva av sig känslor. Sen att det någonstans blir lite dubbelmoral pga sånt jag kan skämta om, ett för mig väldigt vanligt uttryck är "haha man måste ha lite klass på sina vänner, dem måste ju vara snygga" och sanningen i den är, 0, inget, jag skiter fullständigt i hur du som personer ser ut, är du min vän är jag din vän, är du snäll mot mig är jag snäll mot dig, osv saker. Och denna mening kan även vara en komplimang till mina vänner i många fall ;) Men aa, skulle aldrig seriöst klanka ner på någon eller något liknande, fyfhan för sånt.

Godmorgon, eller något

Det är morgon, iaf i min värld, för jag är fortfarande förkyld, vaknade första gången kring 7, kände bah att näe fyfhan jag mår inte bra idag heller, och gick ner, tog en kopp varm oboy och lite nässpray, sen gick jag o la mig igen, vaknade för cirka 1h sen, suttit o kikat genom lite saker på telefon och trögat. Nu är min plan att äta lite mat, sätta på en najs YT video medans jag sätter mig ned med lite skolböcker och en hög näsdukar som kmr blir flitigt använda, liksom ligger väl lite efter i massa skolsaker. Och det hemskaste med att vara sjuk, de fan att man får sån inspo att dra ut på en löptur eller dra till stallet på ett ridpass, och bah få göra något, men istället ligger man hemma med förstörd hals och rinnande näsa, tummen ner till "back to school förkylningen" som alltid kommer varje jäwla år.

Annars så, igår försökte jag göra lite skolsaker också, på kvällen mådde jag bättre än jag gör nu iaf, så packade väskan och sånt, men vaknade somsagt imorse o mådde hemskt. Lite synd för saknar ju ändå vännerna lite, och kommer ju ligga massa efter.

Sen ang spelande igår, jag spelade lite NW kring 13, levlade min hunter medans Ica levlade din CW och sen körde vi en eCC, den eCCn gick väl helt okej, med healer som inte riktigt healade så bra och med en tank som inte tankade sådära superbra känns de som om vi hellre tagit med 3 hög dps gwf's. Sen gick jag in på SSO och skype, prata med Cory och Kladd, vi levlade, sen drog Kladd, och jag drog tbx in på TS och NW.

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0