www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

En häst som matchar mig

Kassi, de nog den häst jag funnit som matchar mig och min ridning. Vi båda kan om vi bah fokuser oss på uppgiften och slutar flumma runt. Hon är rätt storlek för mig, och. Yass me like her.

Skojjiga är att dem hästar jag gillat förut, har jag alltid tagit in i mitt hjärta fast jag lärt känna dem bara lite, och knappt ridit dem. Såsom Mellu och Nakki och Bosse. Doe är Kassi första hästen jag hoppar upp på, och typ sopar banan med bara jag lägger mitt fokus på att rida. Idag var en såndära go lektion då allt bah flöt på, nån gång gick det inte bäst, men då gjorde jag om, och gjorde rätt.

Kassi och jag tog en kombination vi hoppade idag med lätthet. Jag satt där, och red de bästa jag kunde i den situationen. Då efteråt då andra fick småproblem sa Jessica, ridläraren "Om ni tror Kassi är lätt att hoppa med, varsågod och testa bara, Jennie har hittat en häst som hon matchar med" på ett ungefär sa hon sådära. Och då, då blev jag glad, för det är inte bah jag som tycker jag o Kassi matchar :D

Och nu på lördag taggas hopptävling, anmäld till 4 starter xD 1 på Mellu i 40, 1 på Figo i 60, standard. Och 2 på Kassi, 40 och 60. Om jag säger mina "förväntningar".

Mellu, att få en fin och kontrollerad runda, galopp där det går, men har inga stora förhoppningar då jag knappt ridit henne de senaste. Vi ska få fina hopp, och en bra runda. Typ de. Felfritt är inget jag har sådära superstort måste. Men skulle vara ett + det, och det skulle bevisa att jag red tillräckligt bra så att hon hoppade korrekt utan att röra i nån bom. Ungefär så.

Figo, att få en nice runda utan att jag dör xD. Nejmen de jag vill ha där är fina hopp, galopp är ett + men Figo är trög xD Och vi 2 ska helst inte riva, för på honom så är det raka vägar, håll om med skänklarna och steget före trycker man till lite för o visa "lyft på hovarna o skutta nu"

Kassi, hon vill jag ha en bra runda med, helst båda banorna helt i galopp, men känner jag oss rätt kmr vi sakta ner, ända till skritt, jag får lyfta galopp igen och sen vrooom. Typ så, hon vill jag bah få en bra känsla med. Fina vägar och hålla kontrollen lite, hon är stark som vet inte vad den tjejen.

Placering skulle vara sjukt skojj, för första gången ever kommer det stå "oravais ryttare" på rosetterna. Så skulle kännas lite pissigt att för första tävlingen på hemmaplan på vet inte hur länge, inte få någon rosett alls. Men, får jag fina rundor lite som jag vill ha, är jag nöjd. Doe är ingen hittils anmäld på Grips, och verkar inte bli någon anmäld på honom heller. Om inte Sandra, hans medryttare, lyckas ändra sina planer. Så då är chansen för rosett lite större ;) Menmen, det jag också hoppas på är att ex. Vicki och Sanna som alltid legat där just under i vissa klasser, får hem nån rosett. För de förtjänar dem, de är duktiga!

Aa detta blev ett hästrelaterat inlägg nu, men, what to do när det är skola, stall och sova på schemat. Har vart i stallet varje dag sen söndags. Känns gött de asså :D och titta på färgen på hästen här under i spelet SSO, fhan drömfärg på häst dedär, en finnhäst på typ 160 eller en Kassi modell på 170 i dendära färgen ♥:♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!