www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Mäh, mitt huve

Tjena, lördag idag, fortfarande =) Vart på halloween hopptävling idag, startade 4 starter, hade skojj, trillade av, och fick 2 förstaplatser :D

Aja, i 40 red jag då Mellu och Kassi, först Mellu, hoppade upp på ponnyn, hon var pigg som fan och fhan heller att jag kunde rida henne. Men genom banan tog vi oss, med snabbast tid. Och pga banans skick blev det ingen omhoppning i 40, utan vi sparade de till 60. Så där vann jag med Mellu. Fattar egentligen inte hur vi förtjänade det, liksom min balans var likamed 0 och vi bah rusade i princip.

Med Kassi så var jag på nervös efter att ha hoppat Mellu, tror de var anledningen till att vi vägrade på ett blått hinder, ganska direkt efter ett lagomhögt lila. Undrar om de skulle gjort nån skillnad om jag inte hoppat med Miniponnyn Mellu, vet iaf att jag måste rida henne lite mer. Var verkligen inte van att sitta på henne och kände att jag inte kunde rida henne över huvudtaget, och de är inte bra. Men aa, helt nöjd över min o Kassis runda, förutom vägringen. Mitt fel.

Sen i 60, först hoppar jag Figo, de går svinfint, men sen kommer en vägring på de samma hindret. Jag blev helt paff. Fhan Figo borde inte vägrat. Men, igen, jag var för svag, mitt fel. Annars går de massa fint.

Kassi, rundan går superbra, före sista hindret har jag stigbyglarna helt fel. När vi går i mål går vi nästan utanför kornen så vi inte kom i mål. Vi typ skutta över kornen, på rätt sida. Sen tar hon en snäv sväng, och jag är på den leriga backen. Men jag hade kommit felfri i mål. Så jag går lite, och sen hoppas jag upp, travar runt lite, och hoppar omhoppningen. Felfritt, antagligen inte den bästa tiden. Tog skritt före sista hindret, rättade till mina stigbyglar och styrde henne mera rakt över de. Hållde mig på då ;) Erica och Grippen som var våra motståndare i omhoppningen, rev andra hindret, synd. Det gick annars riktigt fint för dem, och med tanke på att Erica inte ridit Grips knappt senaste tiden, gick det massa bra för dom.

Videos har jag nu redigerat i typ. 5h eller nått. Dom dyker upp på min kanal L Winterztarz i takt med mitt nät osv =) Det är alltså allas rundor, förutom 1 i bom-20, den filen måste ha försvunnit eller något. Sjukt synd, hon är duktig! =)

 

En häst som matchar mig

Kassi, de nog den häst jag funnit som matchar mig och min ridning. Vi båda kan om vi bah fokuser oss på uppgiften och slutar flumma runt. Hon är rätt storlek för mig, och. Yass me like her.

Skojjiga är att dem hästar jag gillat förut, har jag alltid tagit in i mitt hjärta fast jag lärt känna dem bara lite, och knappt ridit dem. Såsom Mellu och Nakki och Bosse. Doe är Kassi första hästen jag hoppar upp på, och typ sopar banan med bara jag lägger mitt fokus på att rida. Idag var en såndära go lektion då allt bah flöt på, nån gång gick det inte bäst, men då gjorde jag om, och gjorde rätt.

Kassi och jag tog en kombination vi hoppade idag med lätthet. Jag satt där, och red de bästa jag kunde i den situationen. Då efteråt då andra fick småproblem sa Jessica, ridläraren "Om ni tror Kassi är lätt att hoppa med, varsågod och testa bara, Jennie har hittat en häst som hon matchar med" på ett ungefär sa hon sådära. Och då, då blev jag glad, för det är inte bah jag som tycker jag o Kassi matchar :D

Och nu på lördag taggas hopptävling, anmäld till 4 starter xD 1 på Mellu i 40, 1 på Figo i 60, standard. Och 2 på Kassi, 40 och 60. Om jag säger mina "förväntningar".

Mellu, att få en fin och kontrollerad runda, galopp där det går, men har inga stora förhoppningar då jag knappt ridit henne de senaste. Vi ska få fina hopp, och en bra runda. Typ de. Felfritt är inget jag har sådära superstort måste. Men skulle vara ett + det, och det skulle bevisa att jag red tillräckligt bra så att hon hoppade korrekt utan att röra i nån bom. Ungefär så.

Figo, att få en nice runda utan att jag dör xD. Nejmen de jag vill ha där är fina hopp, galopp är ett + men Figo är trög xD Och vi 2 ska helst inte riva, för på honom så är det raka vägar, håll om med skänklarna och steget före trycker man till lite för o visa "lyft på hovarna o skutta nu"

Kassi, hon vill jag ha en bra runda med, helst båda banorna helt i galopp, men känner jag oss rätt kmr vi sakta ner, ända till skritt, jag får lyfta galopp igen och sen vrooom. Typ så, hon vill jag bah få en bra känsla med. Fina vägar och hålla kontrollen lite, hon är stark som vet inte vad den tjejen.

Placering skulle vara sjukt skojj, för första gången ever kommer det stå "oravais ryttare" på rosetterna. Så skulle kännas lite pissigt att för första tävlingen på hemmaplan på vet inte hur länge, inte få någon rosett alls. Men, får jag fina rundor lite som jag vill ha, är jag nöjd. Doe är ingen hittils anmäld på Grips, och verkar inte bli någon anmäld på honom heller. Om inte Sandra, hans medryttare, lyckas ändra sina planer. Så då är chansen för rosett lite större ;) Menmen, det jag också hoppas på är att ex. Vicki och Sanna som alltid legat där just under i vissa klasser, får hem nån rosett. För de förtjänar dem, de är duktiga!

Aa detta blev ett hästrelaterat inlägg nu, men, what to do när det är skola, stall och sova på schemat. Har vart i stallet varje dag sen söndags. Känns gött de asså :D och titta på färgen på hästen här under i spelet SSO, fhan drömfärg på häst dedär, en finnhäst på typ 160 eller en Kassi modell på 170 i dendära färgen ♥:♥

Man Vet

Jag vet att det är sjukt svårt att få ett bra självförtroende, jag vet att mitt sällan är på topp. Men aldrig heller på botten. För jag VET att jag betyder något för mina vänner, och det gör du med!

Mina vänner visar på flera olika sätt att dem vill va min vän, att dem är glada att ha mig som vän. Och yes det gör jag även tillbaka så gott som jag kan. Det jag tycker alla förtjänar, är att någon gång ibland ha en vän som faktiskt påminner en om att JA du BETYDER något för din familj och dina vänner. För det gör du, det finns alltid nån som gillar dig och bryr sig om dig. Även om det ibland verkar finnas fler som ogillar dig, men det antalet betyder INGET. Ge dom människorna ett fuck u rakt i deras ansikte, vän ryggen åt och lämna dom åt sitt öde.

Nu är vi btw även inne vid tiden på året då flest tar självmord. Det blir mörkare, alla helgona kommer då man påminns om nära o kära som dött. Livet blir tristare o mörkare o sämmre helt allmänt. Men snälla, minns dem som bryr sig om dig, skulle du känna dig så dålig så att du vill ta självmord, tänk dig hur du skulle känna om din vän tog självmord. Det skulle vara ganska hemskt...

Men aa, du betyder något! Du är något värd! För dem vänner osv du har nu, för dem vänner du kommer få i framtiden. Du betyder något för den partner du har just nu/kommer få osv! Alla förtjänar kärlek, och om du inte har, se dig omkring, det finnas nog någon som gillar även dig, eller kommer finnas, bara du söker lite 

Alla går inte ihop med alla, livet bara är så, alla är olika, och tur är väl det. Och, som det finns folk du inte gillar, och folk som inte gillar dig. Så finns det folk du gillar, och folk som gillar dig!

Så back to the point, viktigaste är väl kanske inte att självförtroendet är på top hela tiden, eller att du varje dag ska känna "jag är så jäwla snygg och awsome" men viktigaste är att du har i minnet att du har människor omkring dig som älskar o gillar dig för den du är, och inget annat! =)​

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0