www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Glad Lillajul ♥

Hej, och glad Lilla Jul! Kan säga att det vart en rolig dag för mig. Vaknade upp och såg att jag skulle fått följa med på en terrängtur. Dock var dagen uppbokad med bio och familj. Så istället blev det lunch hos farmor och sen bio, Mockingjay part 2, fy fan vad bra film. Seriöst. Skulle vilja skriva massa mer men vill inte spoila.

Sen efter bio shoppades blekningsmedel till mitt hår och sminkborstar, kom hem och fick inte en utan 2 julkalendrar, en normal choklad och en Mars. Lovar att jag kommer glömma bort att öppna dem de flesta dagar haha. Och sen hade Steam stor höstrea på typ alla spel. Så blev att skaffa Assassin's Creed Unity. Dock gick det såklart inte utan problem. Men till sist fick jag köpt även det. Så nu håller spelet på och laddas ner, ungefär 8 min kvar. Och det är 50GB stort. Eh, vackert.

Och juste, i torsdags var det konvent på skolan. Osocial och osäker som jag är var planen att dra till min fina vän Nora, men det gick inte. Så blev en stallstur istället och en timme i skritt på Kassi. Lyckades även glömma på dem medans vi skrittade, haha. Men som tur skrittade vi som sagt bara så hon tog ingen skada eller något =) Och igår fredag så hade skolan först gudstjänst och sen en halvtimmes promenad tillbaka till skolan. Och tomteluvsdag, jippie! Och på kvällen såg jag och min pappa Mockingjay part 1, då han typ inte mindes något för förra året då vi såg den på bio xD Och vi lade även upp en ny lampa i mitt rum, formad som ett W, how awsome? B)

Aja. imorgon blir det faktiskt INTE stallet, utan ska hem till Nora, o faktiskt första gången jag ska få se hur hon bor hos hennes pappas xD Men det ska bli skojj. Sjukt länge sen vi gjorde något utanför stallet. Därav det blev att skippa stallet en dag. Men värt de. =)

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!