www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Dags att börja träna...

Haha ridit Kassi massor senaste tiden, och speciellt lektionerna så har mina ben & mage dött varje gång. Just pga att för att kunna rida henne bra behövs så mycke muskler och kraft. Tillexempel att hålla igång henne i galopp en hel hoppbana gick inte i lördags, var på tok för skakig och med mina redan inte så superstarka ben osv gick det ju inte exakt bättre.

Och tränar man så är ju ett plus att man får känna att man gör något annat än sitter hemma och äter chips hela dagarna ;) Även om jag inte riktigt haft tid för de, iaf inte i helg. För i fredags var jag till stallet och putsade Kassi's saker innför tävlingen. I lördags var det tävling. Och igår var jag först till stallet och ledde på nybörjarlektion och mockade, 4 sträck införtjänat där, ifall jag inte sagt de, så förtjänar man 1 sträck / box man mockar och / lektion man leder, och vid 10 sträck får man rida gratis, och vid 20 får man en hel lektion gratis. Gillar verkligen det systemet, för då ser man ju vem som vart flitigast, mest i stallet och hjälpt till mest. Det är ju även den som får rida mest. Och desto mer man rider desto bättre blir man, och. Well, ni kan ju gissa vem som har hjälpt till mest senaste tiden, skrittat av mest hästar osv, och helt allmänt "råkade" gå och vinna 2 klasser ;)

Iaf, efter det åkte jag hem i 1 och en halv h, sen tillbaka till stallet för att åka med som hästskötare på hoppträning. Vi skulle testa Mellu o Kassi i samma transport för första gången, kan ju säga att det inte gick lyckat. Slutade med att Erica fick hoppa på träning medans Kassi fick åka hem tillbaka.

En annan skojjig sak är att Kassi är nog en av dem goaste och snällaste hästarna jag någonsin skött om. Står väldigt still, gosig o snäll. Hur snäll som helst att leda. Ska hon åka transport så kan det ta ett litet tag att få henne att gå in. Men iaf ensam står hon hur snällt som helst. Men tydligen var hon "galen" 2012, kunde inte ledas i grimma o grimskaft, behövde få lugnande för att ens kunna åka transport. Det är iaf inte den Kassi vi känner kan jag säga.

Här under är grundomgången, där jag trillar av efter att vi hoppat i mål xD

 

 

 

Här är omhopnningen i 60, sjukt dålig tid, pga att jag som nyss trillat av inte ville rusa igenom en bana xD Och enda anledningen till att vi vann var pga att Grips rev andra hindret i omhoppningen.

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!